Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TNM 5000

codrut

Postări Recomandate

On 10/15/2018 at 10:53 PM, sorintvr said:

Cum arata in interior BeeProg clona, cu versiune SW 2.35( februarie 08, 2007). Daca faci "update" se blocheaza.

http://www.fileshare.ro/e3172904953

De unde l-ati comandat si la ce pret, cate device-uri suporta cu softul de pe CD?, referitor ca se blocheaza la update, cum adica se blocheaza, adica daca faci update cu alta versiune de soft se blocheaza si nu se mai poate folosi deloc, nu al mai recunoaste programul sau cum?, deci inseamna ca Beeprogul clona functioneaza doar cu o singura versiune de soft cea de pe CD?, dati-ne si noua mai multe detalii. Multumesc

Link spre comentariu

Daca se face update la versiune mai noua de soft se blochează și nu se mai poate folosi deloc.

Dar din fericire se poate repara scriind softul într-un PIC.(care este in el?

Am reparat câteva unor colegi.

Link spre comentariu

Atunci daca se poate repara atunci merita bani si clona , uite acum am gasit eu unde scrie despre clone si ma pus pe ginduri atunci

Fake de programator BeeProg.

Să vă informăm că am întâlnit programatorul fals al programului BeeProg la niște vânzători ai eBay , de exemplu: embeddedworld, accuni-express, e-lab-uk, ari-elk și wei68xin.

Producătorul falsurilor BeeProgs a furat logoul și proprietatea intelectuală prin fabricarea de copii false ale programatorului BeeProg. Acest "produs" utilizează și software-ul nostru, iar utilizatorii acestui fals BeeProg solicită suportul nostru tehnic gratuit. Deși copia programatorului BeeProg se face bine, fabricanții BeeProg-ului fals trec peste câteva detalii . Rezultatul este că unitatea falsă BeeProg diferă de original, vizibilă pentru software. Am folosit una dintre aceste diferențe - nu este un număr de serie - și software-ul nostru ar putea detecta acest hardware fals. Dacă software-ul PG4UW detectează un hardware fals, acesta afișează mesajul "Unitatea programator fals detectată!" și programatorul nu va mai funcționa .

Dacă vă confruntați cu o astfel de situație, contactați distribuitorul , de unde ați cumpărat programul, pentru returnarea completă a creditului . Sau puteți să vă duceți vânzătorul în instanță pentru vânzarea de produse false. Regretăm că nu am putut oferi asistență în acest caz.

Concluzie.

Pentru a evita o dezamăgire a programatorului care nu funcționează, nu recomandăm să cumpărați programatori de la vânzători anonimi . Elnec a oprit vânzarea programatorului BeeProg la mijlocul anului 2007, unele unități fiind disponibile în stocurile de reselleri Elnec după câteva luni, dar nu astăzi. Vânzarea actuală a BeeProg este cel mai probabil unitate falsă, astfel încât să evitați problemele prin achiziționarea acestui produs.

Notă: Trebuie să subliniez că nici Elnec, nici distribuitorii Elnec nu vând programatorul BeeProg prin eBay. Elnec nu este responsabil pentru pierderile cauzate de programatorul fals BeeProg. Elnec nu oferă nici un sprijin proprietarilor de unități false. Responsabilitatea revine producătorului și revânzătorilor de produse false.

Elnec sro 
Jan Puobis 
Jana Bottu 5 din 
Presov, Slovacia

Link spre comentariu

Eu nu am. Este al unui prieten., care il are de vreo 15-20 ani. Il mai imprumutam de la el, si-mi spunea sa inchid internetul si sa nu-i fac update de soft ca se blocheaza. L-am desfacut pentru ca am crezut ca s-a defectat. Puneam memoria invers in soclu, fara sa-mi dau seama, si dadea eroare. Nand-uri noi de la tv-urile led nu se gasesc in lista. Poti instala softul vechi sa vezi ce are in lista.

http://www.fileshare.ro/e3172905339

Link spre comentariu
3 hours ago, sorintvr said:

Il mai imprumutam de la el, si-mi spunea sa inchid internetul si sa nu-i fac update de soft ca se blocheaza.

OK, am inteles acum, e ca la Windows daca windowsul e piratat cu licenta falsa, la update va fi detectat si blocat desktopul(ecran negru), pai e bine si asa ca se poate folosi cu ultima versiune de soft de la elnec din 2017 care suporta 76960 device-uri dar fara conexiune la internet, eu asa zic ca daca nu are legatura la internet nu are cine sa-l blocheze....daca ar fi asa atunci merita si clona 300$ la cele 76960 device-uri pe care le are in lista..........

1743969963_testbeeprog-crop.thumb.jpg.3b6d9a17e3b39cbc8059d78cf920d4b9.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Costica clona nu are atitea device-uri ca originalul , aceasta clona are citeva device-uri dar nu ca cel original , si dupa cum am spus mai sus daca este conectat lla internet se blokeaza , eu de aceasta cauza am cumparat TNM5000 si nu clona de BeeProg

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Costica LCD a spus:

Mda... nu poate stii nimeni cum e cu blocarea beeprogurilor clona, doar cine are ar putea sa ne lamureasca si pe noi dar nu spune niciunul.......pana la urma o sa comand tot TNM-ul....

Si eu tot la concluzia asta am ajuns , am vrut sa cumpar BeeProg clona dar cind am intrat pe saiutul de la ei ELNEC si am vazut ce spun atunci am renuntat si am cumparat TNM5000 , cit despre acest programator nu pot spune multe ca nu am avut prea multa activitate cu el , dar si acea mica activitate sa stii ca imi place cum lucreaza , la inceput cum a venit am ramas suprins ca are o carcasa foarte slaba (sai spun asa) dar asta nui nici o probleme , acum imi este drag(dar tot RT809H imi este mai drag) dar si TNM5000 este ok si nu ma pling , este un programator ok si merita sa il ai in atelier , deci cine vrea sal cumpere ca eu nu il vind :reytre

Link spre comentariu
46 minutes ago, dan cod said:

Deci beeprogul clona nu se blochează daca ai acces la internet. Se blochează doar daca faci update de soft.Stiu 100% ce vorbesc.

OK, asta vroiam sa aflu....deci nu se merita bani pe o clona, cand voi castiga la loterie dau 1000 de euro si iau unul original ca sa scap de toate belele :rade:

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
42 minutes ago, profimex said:

Se pare ca am primit programatorul cu 100$ :85:85

IMG_9318.JPG

Coletul e trimis din china?, daca ai platit cu paypal iti recuperezi bani alfel e mai greu......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări