dan cod Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Nu am folosit niciodată portul paralel cu doar pe USB Adaptoare merg normale nu trebuie cumpărate de la ei. Cel puțin la Beeprog simplu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 (editat) Cred ca o sa mai strang ceva banuti si cumpar BeeProgul simplu din Romania cu 1800 de lei, pentru ca e diferenta uriasa la device-urile suportate, BeeProgul are: List of devices supported by: BeeProg Total supported devices: 76551 from 305 manufacturers (Date: 11. Oct. 2018) https://www.elnec.com/en/search/device-list/12/ si TNM-ul are doar: 23000 Supported Devices Plus de asta ca BeeProgul nu da gres niciodata, e firma consacrata, face actualizare la device-uri foarte repede, in 2007 avea doar 29278 de device-uri suportate...nu cred ca ar putea avea vreun minus fata de TNM..... Editat Octombrie 14, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Din păcate suportul Elnec pentru Beeprog simplu s-a încheiat anul asta. Deci nu vor mai apărea deviceuri noi de acum încolo. Link spre comentariu
gheo23 Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Va salut! Vin si eu cu o intrebare, TL866 II Plus e poate cel mai ieftin , e ceva de capul lui ? Link spre comentariu
rares01 Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Da este. Acum o luna avea in device list flashuri auto pe care tnm nu le stia pana acum. Doar ca este limitat in functii si performante Link spre comentariu
gheo23 Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Va referiti la viteza de citire/scriere ca performante ? Si ca functii care ar fi minusurile. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 23 minutes ago, dan cod said: Din păcate suportul Elnec pentru Beeprog simplu s-a încheiat anul asta. Deci nu vor mai apărea deviceuri noi de acum încolo. O veste dureroasa, gasisem pe un site chinezesc cu 300$......acum am inteles de ce a coborat la pretul asta, daca nu mai are suport de actualizare e caca maca.......si vroiam sa mai ma imprumut si de niste bani ca sa-l cumpar.....gasisem odata pe un forum strain cum ca s-ar putea moda beeprog simplu in beeprog2 dar nu mai dau de acel site...... Link spre comentariu
gheo23 Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Am instalat de curioziotate softul pentru TL866 si am incercat cu functia de cautare TC58NVG0S3HTA00 -cel cu care colegul Costica LCD a avut probleme- si vad ca-l gaseste.L-am vazut pe un site chinezesc la 37 de euro fara adaptoare iar un adaptor TSSOP32/40/48 la 15 euro. Cred ca merita banii. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 (editat) Acum 19 ore, Costica LCD a spus: Cred ca o sa mai strang ceva banuti si cumpar BeeProgul simplu din Romania cu 1800 de lei, pentru ca e diferenta uriasa la device-urile suportate, BeeProgul are: Costica vezi ca BeeProgul la acest pret nu este original , am vrut si eu sami cumpar dar cind am vazut ca este clona nu am mai cumparat , si am luat TNM5000 deci nu am vrut sa risc Acum 14 ore, gheo23 a spus: Am instalat de curioziotate softul pentru TL866 si am incercat cu functia de cautare TC58NVG0S3HTA00 -cel cu care colegul Costica LCD a avut probleme- si vad ca-l gaseste.L-am vazut pe un site chinezesc la 37 de euro fara adaptoare iar un adaptor TSSOP32/40/48 la 15 euro. Cred ca merita banii. Posibil ca merita banii dar nu are o gama larga de nanduri , si ca sa vezi ca tot chinezi lau fabricat si pe acest programator , eu recomand un RT809H Editat Octombrie 15, 2018 de Florinel TV Link spre comentariu
gheo23 Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Facem bugetul si ne hotaram. Multumesc pentru recomandare ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Eu as recomanda si un TNM5000 dar este la un pret mai mare si daca il folosesti doar pentru nanduri atunci nu se merita , pentru nanduri este bun si RT809H chiar fffoarte bun , eu am TL866 si decind am RT809H nu lam mai folosit deloc , acum vreau sa aflu tot despre TNM5000 ca pe RT809H il cam stiu dar nu stiu tot ce poate face Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Clar că Beeprogul la 300$ e clona. Și functioneaza doar cu softul cu care se cumpără. Nu se poate face update de soft. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Clar ca asa este Dane , citisem eu undeva (nu mai gasesc eu acum) ca daca se foloseste clona si ai Laptop sau PC conectat la internet cei de la Elnec iti blocheaza (programatorul) clona si nu va mai functiona deloc , si din aceasta cauza am renuntat sa cumpar aceasta clona , acum este Beprog 2 dupa cum am vazut dar este scump , daca numi cumparam atitea programatoare atunci mil comandam dar acum multumita lui Dumnezeu am cu ce ma descurca , spun asta sa stie toti colegi sa nu cumpere aiuria o clona Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 28 minutes ago, dan cod said: Clar că Beeprogul la 300$ e clona. Și functioneaza doar cu softul cu care se cumpără. Nu se poate face update de soft. Nu mai stiu exact pe ce forum strain gasisem, parca pe la arabi si spunea ca merge fara probleme cu tot ce trebuie(update), dar marea problema este ca a stagnat actualizatrea.............. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Costica daca are atitea memorii + procesoare atunci ce sa mai spui , eu nu as spune mai nimic de acualizare dupa atitea cit suporta , si daca nu ma insel acest programator merge pina in windows xp si nu este suportat de windows 7 , eu asa am citit , dar mai bine ne spune colegu dan cod ca el il are in dotare si stie mai bine , si am vrea si noi mai multe detalii despre acest programator daca merge si pe windows 7 Total supported devices: 76551 from 305 manufacturers (Date: 11. Oct. 2018) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum