yo7but Postat Mai 23, 2007 Partajează Postat Mai 23, 2007 Salut, am vazut intr-o aplicatie cu PIC16F84 un circuit pe pinul 17 MCP120-450D. Ce rol are acesta si de ce nu se lipeste direct pe placa de circuit imprimat ? Multumesc. Link spre comentariu
vsurducan Postat Mai 23, 2007 Partajează Postat Mai 23, 2007 Nu trebuie decat sa cauti pe internet denumirea cipului respectiv si aflii tot ce ai nevoie: http://www.datasheetcatalog.net/cgi-bin ... 20&lang=fr Este un chip de reset. Link spre comentariu
yo7but Postat Mai 24, 2007 Autor Partajează Postat Mai 24, 2007 Multumesc, am gasit destule pe net dar nu inteleg de ce nu se monteaza pe placa de circ. imprimat, are capsula ca un BC171.(cel putin asa am vazut din citeva foto). Link spre comentariu
Abram Burel Postat Mai 24, 2007 Partajează Postat Mai 24, 2007 Nu inteleg de unde ai tras concluzia asta.Faptul ca cineva a avut poate oaresce probleme dupa ce a facut cablajul si ca sa le rezolve i-a agatat un circuit extern de reset nu inseamna neaparat ca asa trebuie sa faca toti Link spre comentariu
yo7but Postat Mai 25, 2007 Autor Partajează Postat Mai 25, 2007 Da, nu cred ca a avut "oaresce" problema cu cablajul, din foto se vede clar ca este destul spatiu.Dupa cum am spus e cit un BC171 iar pe placa, pentru montare lui, a pus un conector destul de mare, de aici am tras concluzia ca se pune totusi in alta parte. Oricum multumesc de interes, dar credeam ca posteaza cineva care a folosit asa ceva si ma putea lamuri si pe mine. Nu folosesc acea componenta dar pura curiozitate m-a impins la a pune intrebarea.Daca e cineva ce ma poate lamuri bine, daca nu se poate inchide. Tnx all. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Mai 25, 2007 Partajează Postat Mai 25, 2007 pune un link daca exista sa vedem si noi despre ce e vorba.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum