powerlight Postat Iunie 12, 2017 Partajează Postat Iunie 12, 2017 Va salut,doresc ceva sfaturi despre aceste difuzoare care s-ar preta mai bine intr-o incinta de bass? Stiu ca nu sunt difuri profi insa pentru ce-mi trebuie mie este de ajuns. Care credeti ca "ar" fi mai bun dintre cele 2? lw-1503 alien 1222 Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 12, 2017 Partajează Postat Iunie 12, 2017 Al treilea. N-ai specificat ce doresti de la acea incinta. Pt o incinta de calitate nu-i bun niciunul dar dacă nu ai pretentii mari poate faci o incinta cu unul din ele. N-ai specificat nici macar dacă vrei compres sau reflex. Link spre comentariu
powerlight Postat Iunie 12, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2017 Al treilea. N-ai specificat ce doresti de la acea incinta. Pt o incinta de calitate nu-i bun niciunul dar dacă nu ai pretentii mari poate faci o incinta cu unul din ele. N-ai specificat nici macar dacă vrei compres sau reflex. Al treilea nu stiu ce-ar merge. Doresc ca unul din ele sa mearga mai mult pe acel tip de bas kick. Am o incinta de 80L care o pot modifica cu usurinta pentru orice tip de difuzor.Este din mdf incinta pe tip bass reflex, Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 12, 2017 Partajează Postat Iunie 12, 2017 (editat) In primul rînd cauta un difuzor la care ai si parametrii de semnal mic. Chiar dacă nu vrei sa faci tot proiectul cap-coada si nu vrei sa folosesti acesti parametri, tot nu are rost sa te uiti la difuzoarele fara parametri pt ca alea sint numai de facut gălăgie. Vrei bas intr-o boxa pe mai multe cai sau vrei un subwoofer? Dacă vrei subwoofer mai bine cauti un subwoofer auto pt ca sint mai ieftine la o calitate rezonabilă si au nevoie si de cutii mai mici. Editat Iunie 12, 2017 de sesebe Link spre comentariu
powerlight Postat Iunie 12, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2017 In primul rînd cauta un difuzor la care ai si parametrii de semnal mic. Chiar dacă nu vrei sa faci tot proiectul cap-coada si nu vrei sa folosesti acesti parametri, tot nu are rost sa te uiti la difuzoarele fara parametri pt ca alea sint numai de facut gălăgie. Vrei bas intr-o boxa pe mai multe cai sau vrei un subwoofer? Dacă vrei subwoofer mai bine cauti un subwoofer auto pt ca sint mai ieftine la o calitate rezonabilă si au nevoie si de cutii mai mici. Nu inteleg ce inseamna semnal mic? Dupa cum am spus in primul post nu doresc ceva profi,eu ma multumesc si cu ceva mai low end. Doresc sa fie doar bass; Subwoofere auto am tot avut insa nu-mi plac au acel bass intins doresc sa scot acel kick din cutie si dif daca se poate. Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 12, 2017 Partajează Postat Iunie 12, 2017 (editat) Multe boxe scumpe nu reusesc ceea ce vrei sa obții tu iar tu vrei sa faci asta cu difuzoare ieftine ???? Acel kick cum îi spui tu este un amestec PERFECT de bas medii si inalte si nu se poate obtine dintr-un singur difuzor decit dacă e unul full range. Editat Iunie 12, 2017 de sesebe 1 Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 12, 2017 Partajează Postat Iunie 12, 2017 Unde vrei sa-l folosesti? Intr-un club? Link spre comentariu
powerlight Postat Iunie 13, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2017 Unde vrei sa-l folosesti? Intr-un club? Nu,intr-o cabana. Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 Pt kick iti trebuie un bass cu medii bogate taiat perfect cu un tweeter. Adica trebuie sa nu aiba distorsiuni de faza prea mari la frecventa unde are loc jonctiunea. Numai dintr-un dif de bas nu poti obtine un kick asa cum iti doresti. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 Putin mai sus de bugetul tau este Beyma 12BR70. Link spre comentariu
powerlight Postat Iunie 27, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2017 Va salut,am ales pana la urma Alien din cauza parerilor citite.Am facut aceasta incinta http://www.be-loud.ro/forum/files/thumbs/t_rcf_subwoofer_168.jpg si sa va spun sincer nu e ceea ce ma asteptam. Mai pe scurt am o petarda de difuzor care se numeste hi-tech care nici macar nu-l gasesc pe google are in jur de 3.5kg si o cutie facuta de tot de mana mea de 70l si parca e mai bogat in bas decat acesta care are si putere mult mai mare si e de 4 ori mai greu. Cand ma refer ca nu are putere adica imi vibreaza profilele prin tavan si tot ce e prin apartament zdrangane insa nu simt basul.Cred ca stiti voi la ce ma refer. Il atac cu un amplificator yamaha rx-v 800 rds din calculator am 80% volum iar din amplificator volumul maxim cu basul pe 0 din amplificator,daca urc basul la jumate isi face nitel treaba insa daca urc mai sus distorsioneaza. Ceea ce nu inteleg eu este faptul ca unii se laudau prin comentarii ca l-au amplificat cu 400-500w si mergea struna insa amplificatorul meu stie undeva la 100w/canal si il misca de il apuca nevoia,si stau si ma gandesc la 500w ce face?ca-i vad cursa maxima insa lipsita de putere parca. Chiar nu stiu unde e problema?cutie?amplif?ca n-am pus filtru?ca n-am crossover? Luminati-ma va rog Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 27, 2017 Partajează Postat Iunie 27, 2017 (editat) Eu ti-am explicat destul de clar cum sta treaba. Mircea ti-a recomandat un alt difuzor. Ai facut cum ai vrut tu atunci descurca-te. Daca ti-ai inchipuit ca faci o cutie pui un difuzor in ea si gata boxa, ei bine....tocmai ai aflat ca nu-i asa. Ps: daca difuzorul pare sa aiba cursa prea mare dar totusi parca nu prea se aude atunci cutia nu-i buna pt difuzorul ala. Editat Iunie 27, 2017 de sesebe 1 Link spre comentariu
bercenaru Postat Iunie 27, 2017 Partajează Postat Iunie 27, 2017 Pai un filtru face toti banii. Mai buna iti e o incinta inchisa cu mult material fonoabsorbant in ea daca nu stii parametrii ca sa faci un alt tip de incinta. 400-500w sau 100w sunt vrajeli, sper ca esti constient de asta. "Impresia" sau "Senzatia" sonora/auditiva nu este data de puterea consumata adica n-șpe mii de wati. Iti trebuie decibeli-liniaritate-separatie. Dar oricum spuneai ca nu ai pretentii asa ca de ce te miri de rezultate? Link spre comentariu
powerlight Postat Iunie 27, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2017 Pai m-am uitat si eu dupa specificatii prima data,chiar nu inteleg de ce imi recomanda colegul acel difuzor care este mai mult subwoofer,are fz 32hz putere 120w bobina de 2inch cand la celalalt sunt triple caracteristicile,chiar nu vruiam sa dau banii pe firma. Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Iunie 27, 2017 Partajează Postat Iunie 27, 2017 de ce n-ai facut incinta aia ce ti-am trimis eu prin mesaj? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum