Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Haier LET32D10HF probleme backlight

attilaa0

Postări Recomandate

Buna ziua!Acest tv led are sasiu T.MSD309.9B 10345 si sursa HTX-P1320203 rev1.8

Si cand dau drumul pprima data pe leduri sunt 22V apoi sare la 44V.Dar ledurile nu se aprind.

este facut cu TL494 si am pus cele 2 barete pe tester si se aprind fiecare la 15V.cel putin asta indica afisajul pe tester.

Le-am inseriat separat de circuit si asa la 31V sunt aprinse.

Nu inteleg ce se intampla ca la 44V nu se aprind deloc, si cred ca nici tensiunea de 44V nu e bun cred ca ar fi normal mai mare..

Astept pareri,eu cred ca nu baretele sunt de vina.Poate fi din soft?va multumesc!

TV are sonor si daca alimentez baretele prin tester se vede si imaginea.

Baretele ca sunt cuplate ca nu tot 44V am.

Editat de attilaa0
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• attilaa0

4

• leoncris

1

Zile populare

Vizitator dani502017

Pai nu e prea buna tensiunea aia de 44v ,o sa ma uit in schema sa vad despre ce e vorba

Cate leduri ai pe bareta?

Editat de dani502017
Link spre comentariu

Sincer nu am desfacut panelul,dar cred ca devreme ce baretele se alimenteaza si se aprind la fel si am cuplat in locul lor alte barete din alt tv si face la fel ,atunci nu e le la leduri.

Problema ca nu am nici schema.

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

Sincer nu am desfacut panelul,dar cred ca devreme ce baretele se alimenteaza si se aprind la fel si am cuplat in locul lor alte barete din alt tv si face la fel ,atunci nu e le la leduri.

Problema ca nu am nici schema.

cu testerul se aprind chiar daca ai unul sau mai multe in scurt,testerul nu intra in protectie

daca ai incercat cu alte barete identice cu cele de pe panelul tau atunci problema e pe sursa,repet doar daca baretele care le-ai pus sunt identice/

Editat de dani502017
Link spre comentariu

Multumesc de schema !Asta e dar nu prea se vede partea de inverter pentru leduri .

Oricum am rezolvat ,am gasit interupt partea de capat la bareta ,este o mufa si acolo facea figuri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări