Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

patchuri limba vista

Blind

Postări Recomandate

Unde se poate gasi un patch pentru un vista in spaniola, original, preinstalat pe un laptop, ca sa transforme meniul in engleza?Incercarea de a instala de pe un ald dvd cu introducerea serialului de pe laptop+activare duce la eroare de activare+ blesteme de incompatibilitate a versiunii instalate cu serialul. Mai multe detalii despre problema nu pot sa dau, pentru ca nu e al meu lap-ul respectiv.So...patch anyone?? Pe situl microsoft imi e imposibil sa gasesc ceea ce ma intereseaza, mereu mi se intampla asta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

4

• Bercu Giuliano

1

• MifTy

1

• Cobra

1

Top autori în acest subiect

nici un windows n-a fost rupere la prima versiune lansata...dupa primul sp lansat, mai merita sa va ganditi... mai ales ca s-ar putea sa fie absoluta nevoie de un sistem nou, din motive de lipsa de drivere...

Link spre comentariu

But that doesn't help me with my problem :sad11:

Am folosit si eu vista ceva timp (pana au trecut cele 30 de zile pt activare, nu am vrut sa folosesc patchuri ca nu aveam intentia sa il pastrez) si pot spune ca anumite componente nu functioneaza pe vista cu toate ca driverele se gasesc pe situl producatorului si au fost instalate. (de ex webcamul nu functioneaza deloc, e vazut de device manager dar nu apare pe nicarieri in windows si nu functioneaza; wireless-ul e instalat insa nu functioneaza, nu gaseste nici o retea chiar daca esti langa router; bluetooth-ul....aceeasi poveste ca in cazul wireless).

Faza tare este ca pe un model de laptop similar cu al meu (alt procesor ceva mai slabut, alta placa video, mai mult ram, fara bluetooth, restul e identic~) pe vista in engleza, instalat dupa un dvd original peste care nu au fost aplicata patchuri, se intampla aceeasi chestie. Pe vista-ul in spaniola cu care a venit laptopul similar cu al meu, toate functioneaza... :rolleyes:

PS: In curand s-ar putea sa scot la vanzare 2 module SODIMM DDR2 533 de 512MB, latente CAS 4 (mai au garantie cam un an si 7 luni, sunt venite odata cu laptopul) facute de hyundai (majotitaea memoriilor din fabrica ce echipeaza laptopurile sunt hyundai, cel putin la packard bell); nu are rost sa specific ca sunt perfect functionale. Pret: 50lei/bucata. Cineva interesat? (sa stiu sa va pun pe lista de asteptare, daca apuc sa fac rost de malai in perioada asta ca sa-mi fac un upgrade). Unic proprietar, je.

Link spre comentariu

am vista home premium in spaniola (cu licienta) si imi merge super.....nu a existat nici un device sa nu mearga sau sa am probleme cu driverele...

Link spre comentariu

Stiu....si pe laptopul ala merge impecabil orice, pe vista in spaniola, insa la orice alta versiune nu :smt012 Ai idee daca vre-una din metodele din linkurile prezentate de mine functioneaza?Later edit: Avand in vedere ca lociesti in Spania, imi dau seama ca nu te deranjaza limba in care este interfata...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări