Vizitator Robert Postat Decembrie 27, 2004 Partajează Postat Decembrie 27, 2004 Am shi eu o problema cu progr. ASIM shi anume tel nu intra in mod test.La ASIM 3.1 nu se intampla nimic in schimb ASIM 4 da ceva de genu' "Unknown CLA (00) Byte echo error (tx: 6E, rx:00) E 00" Sa fie de la interfatza sau problema de soft? Link spre comentariu
cniky Postat Decembrie 27, 2004 Partajează Postat Decembrie 27, 2004 ce tel, ce interfata, ce test card?! Link spre comentariu
Vizitator Robert Postat Decembrie 28, 2004 Partajează Postat Decembrie 28, 2004 Emulator de sim cu max232 pentru v3688 Link spre comentariu
Vizitator Robert Postat Decembrie 29, 2004 Partajează Postat Decembrie 29, 2004 .... shi cu un Timeport 260 se intampla aceeashi chestie Unknown CLA : (00) 6E 00 Unknown CLA : (FE) 6E FE Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Decembrie 29, 2004 Partajează Postat Decembrie 29, 2004 folosesti doar reset mbus si masa,alimentare,n-ai nevoie decat pt max,sper ca ai alimentare separata pt el nu din port sau din tel.si la mine a mers doar in ms-dos in win mereu bloca pc-ul.dar metoda e mai complicata mai bine cumperi sau faci un test card. Link spre comentariu
Vizitator Robert Postat Decembrie 29, 2004 Partajează Postat Decembrie 29, 2004 ...am incercat varianta ta dar tot nu merge Apare ceva de genu' "RESET FROM PHONE .... SENDING ATR" si asta doar in ASIM4 si alimentand interfatza din telefon. Altfel ( alimentare separata si ASIM3.1) nu se intampla nimic. Toate astea le-am incercat in Windows ....shi inca ceva ...ce inseamna ATR? ...ca am cautat dar n-am gasit pe nicaieri Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum