Vizitator catalinelectronic Postat Iunie 10, 2017 Partajează Postat Iunie 10, 2017 Salut,are cineva un pdf cu un circuit PWM pentru transfer toner? Am cautat pe site si nu am gasit . Link spre comentariu
GeoMar Postat Iunie 10, 2017 Partajează Postat Iunie 10, 2017 (editat) ...cu un circuit PWM ... Nu stiu la ce iti poate folosi un PWM la transfer de toner, fierul de calcat are termostatul lui, laminatorul are temperatura de obicei prestabilita, dar in fine, nu conteaza. Acest PWM cu CI 555 ( la 12Vcc) iti este de ajutor? Editat Iunie 10, 2017 de GeoMar Link spre comentariu
vlad228 Postat Iunie 10, 2017 Partajează Postat Iunie 10, 2017 Crwd ca mai degraba de referea la un fisier pdf care sa contina cablajul pentru un montaj pwm oarecare, fisier care sa permita realizarea pcb-ului prin metoda de transfer al tonerului. Link spre comentariu
Vizitator catalinelectronic Postat Iunie 10, 2017 Partajează Postat Iunie 10, 2017 Nu stiu la ce iti poate folosi un PWM la transfer de toner, fierul de calcat are termostatul lui, laminatorul are temperatura de obicei prestabilita, dar in fine, nu conteaza. Acest PWM cu CI 555 ( la 12Vcc) iti este de ajutor? Salut,m-am exprimat eu gresit, vreau un pdf care sa contina circuitul PWM care se poate realiza cu transfer termic . Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 10, 2017 Partajează Postat Iunie 10, 2017 Circuitul carei scheme? PWM este o gama foarte vasta de circuite, trebui sa fii mai specific. Link spre comentariu
Vizitator catalinelectronic Postat Iunie 10, 2017 Partajează Postat Iunie 10, 2017 Circuitul carei scheme? PWM este o gama foarte vasta de circuite, trebui sa fii mai specific. Salut , vreau doar un controller PWM care sa mearga la o banda de leduri/un motor dc sau un ventilator de pc . Link spre comentariu
gabitzu2006 Postat Iunie 10, 2017 Partajează Postat Iunie 10, 2017 se poate si mai specific de atat? curent maxim, tensiune, etc.. Link spre comentariu
GeoMar Postat Iunie 10, 2017 Partajează Postat Iunie 10, 2017 (editat) Salut,m-am exprimat eu gresit, vreau un pdf care sa contina circuitul PWM care se poate realiza cu transfer termic . Daca este asa te pot ajuta cu PDF, PWM-ul asta il folosesc si eu la antrenarea motorului de la agitatorul pentru corodate. Astept adresa de email pe PM Schema folosita de mine Cablajul realizat cu transfer de toner, metoda " la rece" cu alcool si acetona. Editat Iunie 10, 2017 de GeoMar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum