Faker Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 Pai si nu ne aratati si noua niste poze? Poze nu dar am facut un filmuletz. In realitate arata mult mai bine. https://www.youtube.com/watch?v=BYAhGWjdNks Link spre comentariu
eugenbt Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 de la distanta asta lumineaza pana la sol? sau este doar ca un far pentru avioane, sa nu se apropie prea mult? daca scoate 450W, 400, 300, 200, tot mi se pare ca este prea multa energie risipita pentru niste leduri care ar merge cu 10-20W. Link spre comentariu
Faker Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 (editat) Sigur ca lumineaza, doar sa fie vant. Pe timp de noapte se vede excelent. Ledurile sint la fel cu cele de pe brichete. Asta e, atata pot, atata fac. Eu sint multumit asa ca..din gunoaie eu zic ca e bine. Da, lumineaza pe toate cele 4 directii. Ca un far pt vapoare. Editat Iunie 26, 2017 de Faker Link spre comentariu
eugenbt Postat Iunie 26, 2017 Partajează Postat Iunie 26, 2017 (editat) n-am vrut sa fac vreo remarca rautacioasa, imi place realizarea. am spus doar ca puterea generatorului este prea mare pentru ceea ce ai nevoie. daca ai trage doua cabluri si ai folosi un controler si o baterie de UPS de 7Ah, ti-ar lumina si atunci cand nu bate vantul si exact unde ai nevoie. daca ai folosi si un senzor de lumina, ti-ar lumina doar noaptea. si in situatia asta, ai putea suplimenta numarul de leduri. https://www.olx.ro/oferta/regulator-controler-solar-eolian-hibrid-dump-load-20-80a-12-24v-kit-ID7yhua.html#6b73e64f16 aici am gasit la o cautare rapida ceva destul de ieftin. in plus, n-ar mai trebui sa-ti faci griji ca se ard ledurile la un vant prea puternic. Editat Iunie 26, 2017 de eugenbt Link spre comentariu
catalin004 Postat Iunie 27, 2017 Partajează Postat Iunie 27, 2017 Super frumos....cred ca o sa faram bicicleta.... Link spre comentariu
silviu61 Postat Iulie 5, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2017 Revin caci am facut rost de 42 de magneti neodim 21x17x5mm si as dori daca ma poarte ajuta cineva cu o schema ,dispunere pe discuri pentru a face un generator care sa fie eficient la turatii mici avand in vedere ca am un numar mare de magneti. Cu partea mecanica ma descurc dar cu numarul de bobini ,spire si numarul magnetilor as avea nevoie de ajutor din partea cuiva care a experimentat ceva in genu pentru a nu risipi degeaba rasini , magneti sarma etc. Link spre comentariu
Vizitator WME Postat Iulie 27, 2017 Partajează Postat Iulie 27, 2017 Sansa sa realizati un generator eolian, fara a citi in prealabil, (principiile) este ZERO. Avand in vedere ca dvs. cereti practic o metoda testata si viabila care sa coincida si cu magnetii dvs. este direct echivalenta cu a solicita: cum sa devin peste nopate miliardar in euro. Exista firesc, lucrari/studii scrise despre raportul magneti/bobine/dimensiuni. Dar daca tot doriti sa construiti: CITITI ceva despre subiect. Ma scuzati daca este cazul. Link spre comentariu
eugenbt Postat Iulie 28, 2017 Partajează Postat Iulie 28, 2017 https://cartidintei.wordpress.com/2014/01/23/18-h-piggott-cum-sa-ne-construim-un-motor-eolian/ poti folosi si generatorul tau, doar ca realizezi o eoliana verticala in loc de cea orizontala pe care o ai. pentru fiecare tip, exista avantaje si dezavantaje. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum