ciup Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Mi s-a zis sa intreb in aceasta sectiune despre ceva date tehnice si schema pentru o combian muzicala NEI.Deci nu gasesc cartea tehnica si nici pe net nu gasesc nici cum nimic despre o asemenea combina muzicala , tot ce sti despre ea sunt niste indicatii sau ceva ce scrie pe spatele ei : NEI MN213CD Mini Sistem Audio Stereo cu CD si telecomanda Made In Romania :smt003 Daca ma poate ajuta cineva cu schema sau ceva date tehnice va rog mult am nevoie . :smt003 Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 24, 2007 Partajează Postat Mai 24, 2007 nu te baza numai pe ce scrie pe cutie, uita-te si ce scrie pe placi (aka seria sasiului, modelul)nu stiu daca dupa aia chiar o sa gasesti ceva, dar poate ai noroc... Link spre comentariu
hereclit Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Detin o astfel de combina muzicala, si nu mai citeste cd-player-ul. Scrie pe blocul optic TK TC 94HB . Oare unde gasesc asa ceva? se poate schimba? Multumesc. Link spre comentariu
hereclit Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Salut , am gasit blocul optic laser pentru combina NEI MN213CD. Daca e interesat cineva pot sa ma lipsesc de 1 bucata. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum