dan cod Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 Va prezint azi doua surse de alimentare.Farnell scoate +-12-15V/1A si 4V-6V/5A iar Schiller 40V/2A.Cea schiller este supra dimensionata incepand de la cutie si tot restul ,sunt convins ca poate mult mai mult de 2A. La Farnell exista si schema. Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 Frumos. Ai unde sa le m-ai pui? Si eu am 5 surse pe masa dar la tine sunt nenumarate. Frumoase oricum daca le vezi nu te poti abtine. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 9, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2017 Mai gasesc loc de ele, acum am si etaj la atelier si mai duc acolo ,mai rearanjez cand apar ceva ,,noutati,,.Am 31 de surse jos in atelier.Sus nu stiu exact cate dar vreo 5 macar am si acolo. Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 La mai multe Dan te inteleg perfect ca este greu sa rezisti tentatiei si eu patesc la fel dar din pacate nu avem cui sa lasam mostenirea.... Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 9, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2017 La mai multe Dan te inteleg perfect ca este greu sa rezisti tentatiei si eu patesc la fel dar din pacate nu avem cui sa lasam mostenirea.... Eu sper ca voi avea.Fiul meu termina acum facultatea (Robotica )la Cluj dar stie ca ceea ce am eu e valoros si sper ca nepotul care sper sa vina(anul asta avem nunta)sa ma mosteneasca si atunci totul a avut un rost daca nu ,sunt convins ca fiu-meu va sti cum sa valorifice cand va trebui aparatura mea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum