GEO 53 BN Postat Iunie 8, 2017 Partajează Postat Iunie 8, 2017 (editat) Fara suparare , n-am inteles nimic din ce-ai zis.... Probabil a vrut sa spuna ca a incercat sa masoare condensatorul cu testerele multimetrului,in loc sa introduca terminalele condensatorului la bornele Cx. Editat Iunie 8, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 8, 2017 Partajează Postat Iunie 8, 2017 0.82 si 0.50 deci 0.8uf si 0.47uf Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iunie 8, 2017 Partajează Postat Iunie 8, 2017 (editat) N-am prea inteles! Astea-s valorile capacitatilor celor doi condensatori,indicate de multimetru? Editat Iunie 8, 2017 de GEO 53 BN Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 8, 2017 Partajează Postat Iunie 8, 2017 Datasheetul condesatorului albastru: http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/124384/SIEMENS/B32522.html , dar valoarea de 0.82 sau 0.8 nu apare in lista valorilor. Link spre comentariu
surubarila Postat Iunie 8, 2017 Partajează Postat Iunie 8, 2017 (editat) Se poate o poza cu multimetrul si indicatia de pe afisaj ? Pe al meu n-am "citit" niciodata 0.47uF , ci .47uF. Editat Iunie 8, 2017 de surubarila Link spre comentariu
validae Postat Iunie 8, 2017 Partajează Postat Iunie 8, 2017 Cred că s-a cam spus tot ce trebuia spus despre acei condensatori, s-a stabilit valoarea lor nominală, mai ales faptul că cel de 0,8uF este unul ,,custom made,, și nu o valoare standard. Acum o să-l interogăm pe inițiator despre tipul multimetrului, precizia capacimetrului......cred că e destul. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 8, 2017 Partajează Postat Iunie 8, 2017 (editat) dar valoarea de 0.82 sau 0.8 nu apare in lista valorilor. pai si ce daca nu apare ? este un produs customizat , iar regulile generale in astfel de situatii sint urmatoarele ... clientul final al produsului customizat este intrebat de catre fabricantul real daca este sau nu este de acord SI IN CE CONDITII cu publicarea in cataloage tiparite / baze de date offline si online a datasheet-ului respectivului produs . daca destinatarul este de acord , atunci se da verde IN ANUMITE CONDITII la datasheet in offline si online , daca nu , atunci nu , iar datasheet-ul ramine sub cheie . daca se merge pe nu CATEGORIC , atunci numai fabricantul real si clientul final vor fi in posesia datasheet-ului produsului customizat ... in rest ciu-ciu informatii oficiale corecte si complete , adica exact situatia de fata , referitoare la cei 800nf /250v . Editat Iunie 8, 2017 de misuraelectronic Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 8, 2017 Partajează Postat Iunie 8, 2017 Stiu si eu asta nene. O buna parte din componentele pe care le folosesc la servici nu au publicate datashee-urile sau au publicate numai datasheeturi partiale. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum