Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare condensatori

Postări Recomandate

La magazine online ma refeream,

U80 e un cod care nu are treaba cu vreo valoare

Pai daca stii despre ce este vorba atunci de ce mai intrebi aici?

PS: Si eu tot la magazine online ma refeream, ai pomenit deja de ala din Polonia, deci...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

8

• validae

7

• GEO 53 BN

7

• misuraelectronic

4

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Comarnic.

Dvs nu era nevoie ca sa mai scrieti aici pe forum de unde sunteti...pentru ca vad ca dvs aveti completat locatia dvs la profil.

Doar cei care nu are locatia completata la profil trebuie sa o completeze,in rest nimeni nu trebuie sa mai scrie si pe forum locatile lor. :reytre

O zi minunata va doresc !

Link spre comentariu

''3.15 -Completati cat mai corect campurile din profilul userului precum Locatia, Ocupatia ...etc. Aceste date pot ajuta pe ceilalti useri si pot reduce la minimum discutiile de genul "Tu de unde esti"...''

Nu pare a fi obligatoriu,doar o recomandare.

La Bazar se stipuleaza clar acest aspect.

post-264949-0-90090600-1496929522_thumb.png

Editat de alinstegaru
Link spre comentariu

Sanatate permanenta ! Un 0,47uF=.47 in poza.N-am timp acum dar stiu sigur ca am si din cei albastri notati Uxx/YVolti.O sa-i caut sa masor unul.Mi-aduc aminte ca U68-de ex =.68=0,68uF.L-ai masurat scos din montaj cum a zis @Marian ? Cu capacitate scazuta am gasit insa intrerupt mai rar.LE-am dat de unul albastru pe care e un cod Bxxxxx , sigla aceea cu S notat U39M275V~ =383nF pe aparat.

post-203762-0-21473300-1496933333_thumb.jpg

post-203762-0-58025700-1496933566_thumb.jpg

Editat de surubarila
Link spre comentariu

Am incercat sa il masor dar nu apare nimic (:

Si pe unul si pe altul? Aparatul este ok? Ce aparat de masura ai?

Editat de mac01
Link spre comentariu

La capacitatea asta este imposibil ca un aparat de masura sa nu indice nimic. Poate ce este defect,cu toate ca e putin probabil. Dar mai stii? Chiar la inceputuri verificam condensatorii pentru a vedea daca sint buni,cu un MAVO-35 cu comutatorul pe sectiunea ohmi. Acum am un DT9205.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Am gresit eu in loc de cx f puneam bornele :), dar m-am enervat pana sa-mi dau seama si am strans suruburile:)

Fara suparare , n-am inteles nimic din ce-ai zis....

Link spre comentariu

A conectat condensatorul măsurat la bornele cu cabluri (A,V,Ohmi) în loc de bornele ,,Cx,, dedicate condensatorilor. Chestia cu șuruburile nu am mai înțeles-o, dar poate voia să spună că de nervi a renunțat și a închis aparatul a cărui placă era testată...

Link spre comentariu

Are un loc special un se baga bornele condensatorilor, scrie cx si f eu masuram ca la rezistente

Da am inchis aparatul la loc

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări