Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimentare kit amplificare cu stk

powerlight

Postări Recomandate

Ele sunt bune, l-am primit de la cineva care lucreaza in reparatii televizoare si zicea ca boxele care erau atasate se auzeau demential.Acum nu stiu cat de adevarat poate fi.

S-o fi auzit demențial, dar nu datorită a ceea ce ai tu, ci etajului audio construit cu două LM4765T care e pe MB.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• winstyle

5

• powerlight

5

• sesebe

2

• Real Minitehnicus

2

Top autori în acest subiect

In primul rand nu l-am cumparat,l-am primit.

In al doilea rand de aia am postat la sectiunea incepatorilor.

Deci n-am facut nimic.

ai făcut totuşi, ceva... te-ai ales cu 2 radiatoare destul de frumuşele!

mai poţi folosi rezistenţele, deşi sunt de 1 sau 2 W fiecare (montajele uzuale folosesc demult rezistenţe de un sfert de wat, asta dacă nu sunt cu smd-uri), eventual conectorii albi, dacă le cauţi "mămicile", cei portocalii sunt "specializaţi, şi greu de găsit. electroliticii e posibil să fie niţel uscaţi, nu conta prea mult pe calitatea lor... iar placa aia verde... dacă nu o vrea-o careva de pe forum, dintre depanatori, să o pună la un tv căruia îi lipseşte, o poţi folosi la exersat dezlipitul de smd-uri... asta dacă te-a muşcat deja microbul, şi vrei să depăşeşti stadiul de "începător"...

Link spre comentariu

mi-am cam dat seama... m-am uitat aseară să văd cam prin ce topice bântuie... mdeh...
mie mi-au rămas ochii pe radiatoarele alea... nu sunt prea mari, nu disipă extraordinar de multă căldură, dar măcar au o formă regulată şi pot fi băgate într-o carcasă din comerţ!
(am un radiator recuperat dintr-un tv color mai vechi... bucata aia de tablă e lungă cât toate zilele, nici lăţimea nu e constantă pe toată lungimea, ba e mai înalt aci, ba mai coboară colea, şi e îndoită în fel şi chip... când era montat şi te uitai pe placa televizorului, de sus, vedeai un "şerpe" care se lăţea de la un cap la altul. e utilizabil, e aluminiu de 1 sau 1.2 mm grosime, dar trebuie tăiat şi reîndoit, că aşa cum e, e contorsionat mai ceva ca declaraţia unui pesedist!)... :rade:

Link spre comentariu

Da ,arată bine radiatoarele . Se pot folosi acele integrate si ca amplificatoare audio , dacă li se fac modificările necesare in circuit

Poate obtine 30-40 de vati ,cel mult ,fără ca integratele să se distrugă . Preferabil pe difuzoare de 8 ohmi .

Dar dacă nu are cunoștinte de bază in electronică , este greu să reușească ''transformarea'' ...

Să nu uităm , totuși , interviurile ''OZN'' ale președintelui USR-ist :))))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări