Vizitator viobio Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Va salut pe toti , indiferent de ce va pasioneaza . Ieri am primit o vizita la bunker a dl Radu , id RFM pe acest forum , am stat la taclale pina pe la ora 20 , am discutat verzi si uscate , printre care si o propunere din partea dinsului , sa facem un club al pasionatilor de aparatura cu tuburi , am putea sa ne întâlnim o data pe luna , sa zicem in ultima Duminica a fiecarei luni , Duminica fiind cam toata lumea pe acasa . Eu pot pune la dispozitie sala de repetitii , intre orele 9 - 14 ( la ora 14 sala trebuie sa fie fara urma de lampagii , cam de la ora 14 incep repetitii in sala ) , sala o pun la dispozitie gratis , cine a mai trecut pe la bunkerul meu stie ca este usa in usa cu sala de repetitii , in bunker am destule " chestii " , cind ne vedem putem face chiar si unele auditii , cine are chef poate veni cu cite ceva din ce a mai lucrat ( asta ar fi foarte interesant ) , mai discutam despre ce mai lucreaza fiecare , incepatorii sau cei care întîmpina unele probleme pot primi sfaturi de la cei cu mai multa experirnta , se poate bea si o bere , " o biscuite " ... Daca facem acest club , nu este obligatoriu sa fiu eu prezent la fiecare intilnire , pot lasa cheile cuiva , nu imi fac probleme ca se poate intimpla cine stie ce ... Eu zic ca idea dl Radu este buna , poate unii vor sa prezinte ceva construit de ei si nu se sincronizeaza cu audițiile organizate de mine , asa isi pot programa din timp prezentarea aparatului construit , stiind ca ne întâlnim in ultima Duminica a fiecarei luni , pina acum eu am organizat intilniri are " lampagiilor " de fiecare data cind am terminat eu de lucru cite ceva sau Adrian ( zal ) , de ce sa ne vedem doar cind termin cite ceva eu sau Adrian ( zal ) ? Astept si parerile voastre , propuneri . Daca se considera ca acest topic nu este postat bine pe sectiunea de tuburi , rog un moderator sa-l mute unde crede de cuviință. Link spre comentariu
alinstegaru Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Propun si un ritual,ca la fiecare intalnire,sa spargem un GU50 in semn de ofranda. Lasand gluma,ideea este excelenta. Din cate stiu,au mai fost incercari de a reunii pasionatii de lampi, care au esuat din motiv de invidie,rea vointa si greata cronica din partea unor elemente subversive,reactionare si dusmanoase. Oricum,si intalnirile organizate ocazional inseamna destul de mult pentru impatimitii lampilor. Link spre comentariu
medone Postat Iunie 8, 2017 Partajează Postat Iunie 8, 2017 Ideea cu infintarea unui club al pasionatilor de aparatura cu tuburi cred si sunt convins ca este o idee foarte buna. Pentru inceput o adeziune verbala este suficienta pentru a crea nucleul acestui club, iar mai tirziu folosirea chiar si a unor legitimatii ar putea intari valoarea clubului. Dupa formarea lui, dupa un timp stabilit de comun acord putem sa ne organizam, cu presedinte de club si alte functii/persoane care sa faca posibila functionarea lui ca un club adevarat. Urmatorul pas este : - un sediu al clubului, aici d-l Viorel are un cuvint greu de spus, dinsul are posibilitatea de a infinta acest club si de ai pune la dispozitie un spatiu unde ar putea sa-si desfasoare activitatea. Ceilalti pot sa devina membri, cei avansati vor prezenta ralizarile lor, ii vor ajuta pe incepatori sa inteleaga fenomenele si vom invata cu totii sa purtam discutii technice si nu numai intr-un mod civilizat si cu argumente, fara sa ne certam si balacari intre noi Link spre comentariu
alinstegaru Postat Iunie 8, 2017 Partajează Postat Iunie 8, 2017 Vad ca sunteti din Canada. Acolo exista astfel de asocieri pe domeniul asta? Link spre comentariu
medone Postat Iunie 9, 2017 Partajează Postat Iunie 9, 2017 Da, chiar la mine in atelier ne intilnim citiva impatimiti ai tuburilor, din mai multe natii, sunt romani, polonezi, citiva canadieni ( multi dintre ei au ateliere acasa de reparatii si chiar constructii), un rus si citiva olandezi. Asta ca sa spun cine vine. Clubul nu este inca oficial, intentionam sa-l oficializam, pentru a avea ceva avantaje de la stat. Noi vrem sa si calficam oameni in acest domeniu Eu oficial nu ma ocup de aparatura cu tuburi, este numai o pasiune a mea. Ma ocup cu automatizari industriale. La nivelul Canadei sunt asociatii pentru radioamatori, impartiti si ei pe domenii. Audiofili sunt si ei impartiti in doua, unii cu tuburi altii cu semiconductori. Nu cunosc daca vreuni dintre ei sunt oficial. Se pare ca noi vom fi primii din Canada. LA 5000 de canadieni cel putin o persoana face reparatii de amplificatoare cu tuburi. Sunt foarte multe formatii de tot felul de curente muzicale care folosesc amplificatoare cu tuburi, care trebuie reparate si intretinute. Eu am 4 astfel de grupuri muzicale care de doua ori pe an imi aduc sculele la reglat sau reparat. Nimanui nu-i place cind se strica in spectacol. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum