Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dump led teletech 24127w

rares01

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• winstyle

7

• rares01

5

• Alextv

3

• Tavi

2

Zile populare

Vizitator dani502017

Nu stiu ce sa zic la mine merge ,iata dovada.

ai incercat sa si descarci ceva? acolo e problema cand dai click sa descarci te redirectioneaza spre alte nebunii...

Link spre comentariu

Am curățat topicul de comentariile d-lui Tavi, dar îl avertizez cât se poate de serios să înceteze offtopicul și atacurile, fiindcă va ajunge la excludere de pe forum altfel.

Link spre comentariu

Se subintelege , Săndel , că ai ajutat la descărcarea fișierului de la ruși . Că fișierul nu este ceea ce trebuie , este vina celui care l-a pus acolo pe site .

Link spre comentariu

Se subintelege , Săndel , că ai ajutat la descărcarea fișierului de la ruși . Că fișierul nu este ceea ce trebuie , este vina celui care l-a pus acolo pe site .

Este prima data cand descarc ceva de la rusi, cred ca eu am gresit undeva la descaracare pentru ca uitandu-ma acum din nou vad ca fisierul de pe site. are 9,94 Mb, iar cel care l-am descarcat eu are 548,41. Cred ca am luat si altceva .Mea culpa, si imi cer scuze.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări