radutyu Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Pe naiba scoate bobina aia este detectoru o sa vada o mare negreala Link spre comentariu
surubarila Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Defecta bobina de deflexie,scoate si verific-o numai sta pe ginduri De acord , dar care ? D-l Dan a mentionat primul orizontala.... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 (editat) Florin , captura e luata din schema CP 520 iar integratul BV al acestui sasiu e cel mentionat de @Nationalistu. Valoarea in ohmi a BH nu e relevanta , doar un tester de spire in scc. "zice" care-i treaba. Valoarea BH se poate verifica daca o bobina este intrerupta 100% dar daca este in scurt nu , daca bobina are 2,4 omi atunci cu o bobina intrerupta va avea valoarea de 4 sau 5 omi deci... masurata cu multimetru , eu la un defect asemanator am gasit bobina de pe BV intrerupta , acum ramine de vazut , daca nu este defect pe BV atunci sigur este pe BH. Dar atentie ca daca va avea bobina inseriata atunci va trebui sa incercati sasiul pe un tub identic cu deflexie cu 25 omi , daca va avea mai putinii omi va iesi fum din integratul de BV Se incinge BU? Editat Iunie 6, 2017 de Harhas Florin Link spre comentariu
ionel_tv Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Valoarea BH se poate verifica daca o bobina este intrerupta 100% dar daca este in scurt nu , daca bobina are 2,4 omi atunci cu o bobina intrerupta va avea valoarea de 4 sau 5 omi deci... masurata cu multimetru , eu la un defect asemanator am gasit bobina de pe BV intrerupta , acum ramine de vazut , daca nu este defect pe BV atunci sigur este pe BH. Dar atentie ca daca va avea bobina inseriata atunci va trebui sa incercati sasiul pe un tub identic cu deflexie cu 25 omi , daca va avea mai pitin va iesi fum din integratul de BV n-are nici o treaba bobina ,cu defectul din primul post se vede clar ca este defect finalul,ca apare dunga orizontala. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 n-are nici o treaba bobina ,cu defectul din primul post se vede clar ca este defect finalul,ca apare dunga orizontala. Dunga pe mijloc apare ca integratul de bv nu se mai alimenteaza corect , din cauza ca nici BH nu lucreaza in parametri normali (corect) din cauza deflexi Link spre comentariu
surubarila Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Care final stimate coleg ? Cel orizontal care da dunga verticala sau verticalul care da dunga orizontala ? Era unul care facea un punct luminos in centrul ecranului , ajuta-ma te rog , am uitat cum ii zice. Link spre comentariu
ionel_tv Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 (editat) Dunga pe mijloc apare ca integratul de bv nu se mai alimenteaza corect , din cauza ca nici BH nu lucreaza in parametri normali (corect) din cauza deflexi aaa,deci bobina de cadre alimenteaza integratul?n-am auzit o asemenea afirmatie mai mare in 27 de ani de depanare... Care final stimate coleg ? Cel orizontal care da dunga verticala sau verticalul care da dunga orizontala ? Era unul care facea un punct luminos in centrul ecranului , ajuta-ma te rog , am uitat cum ii zice. tu nu vezi ca dunga e orizontala,ca a pus si poza?si ce schimbi tu la tv-u,cand ai dunga orizontala,aiii? Editat Iunie 6, 2017 de ionel_tv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 aaa,deci bobina de cadre alimenteaza integratul?n-am auzit gogomanie mai mare in 27 de ani de depanare... Vad ca nu intelegi mai nimic sau esti prea batrin sa intelegi , daca traful de linii nu lucreaza normal atunci cum sa alimenteze BV corect nu ca din traf se alimenteaza sau habar nu ai Sau nu intelegi ce am scris mai sus Link spre comentariu
surubarila Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Amice , poate esti in alt film : in poza e imagine desfasurata incomplet H/V si diagonal si cum vrei tu. Link spre comentariu
ionel_tv Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Vad ca nu intelegi mai nimic sau esti prea batrin sa intelegi , daca traful de linii nu lucreaza normal atunci cum sa alimenteze BV corect nu ca din traf se alimenteaza sau habar nu ai pai ce treaba are stimabile traful de linii,cand pe ecran apare DUNGA ORIZONTALA?Nu va suparati,dar e total gresit ce spuneti! Link spre comentariu
winstyle Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Dunga pe mijloc apare ca integratul de bv nu se mai alimenteaza corect , din cauza ca nici BH nu lucreaza in parametri normali (corect) din cauza deflexi Era simplu de determinat dacă BH functionează corect , prin măsurarea tensiunii de alimentare a finalului BV ( și alte recuperate ) , dar inițiatorul topicului vrea să i se dea solutia la problemă pe tavă , mură-n gură . Nu a mai spus care este tensiunea de alimentare pe finalul BV . Era greu . 1 Link spre comentariu
ionel_tv Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Amice , poate esti in alt film : in poza e imagine desfasurata incomplet H/V si diagonal si cum vrei tu. domnule uitati-va cu atentie in #1.apare sau nu dunga orizontala,doar nu suntem copii? ai dunga orizontala,ai defect de cadre,si gata. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Care final stimate coleg ? Cel orizontal care da dunga verticala sau verticalul care da dunga orizontala ? Era unul care facea un punct luminos in centrul ecranului , ajuta-ma te rog , am uitat cum ii zice. Nu ai inteles daca deflexia este in scurt pe BH se incalzeste finalul de linii fierbe Link spre comentariu
winstyle Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 pai ce treaba are stimabile traful de linii,cand pe ecran apare DUNGA ORIZONTALA?Nu va suparati,dar e total gresit ce spuneti! Ionele , unde dracu vezi dungă , frate . Imaginea nu este desfășurată complet pe verticală , și pare și desincronizată pe orizontală Link spre comentariu
ionel_tv Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Ionele , unde dracu vezi dungă , frate . Imaginea nu este desfășurată complet pe verticală , și pare și desincronizată pe orizontală in postul #1,se vede dunga. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum