Vizitator Dancescu Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Salutare!!! am si eu nevoie de un sfat, o povata de la cineva care ma poate ajuta int-o problema, adica: am o placa video model mai veche Winfast 3D S320D, si are o mufa de iesire pt tv pe S-Video mini-DIN6 si nu stiu unde sa gasesc adaptor pt ea la RCA sau Euroscart. Atentie!!! MUFA MAMA A PLACII VIDEO ESTE DE GENUL PS/2 , NU MINI-DIN4. Va rog frumos sa ma ajutati, sunt disperat!!! Chiar nu am idee cum sa rezolv chestiia asta, desi este banala pt altii (cunoscatori de asa ceva). Ma intereseaza o schema de adaptor sau cum sa conectez RCA-ul la placa video. :chior: VA MULTUMESC! Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Arunca un ochi AICI ... merge si fara condensator :yawinkle: Link spre comentariu
Blind Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Sunt cam pe langa, pt ca ai primit deja raspunsul, insa daca vrei sa faci si alte combinatii "periculoase" cu s-video vezi linkul asta http://pinouts.ru/Video/SVideo_pinout.shtml Link spre comentariu
Vizitator Dancescu Postat Iulie 27, 2007 Partajează Postat Iulie 27, 2007 Va multumesc anticipat. Inca nu am incercat ce ce mi-ati timis. Imi cer scuze pt intarziere.... oricum voi incerca si .... va multumesc.Bafta in continuare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum