valentin_2402 Postat Iunie 3, 2017 Partajează Postat Iunie 3, 2017 Buna seara . Am primit de la un var o pereche de boxe radiotehnika s50b intr-o stare nu tocmai buna ;filtrul este intact dar lipsesc difuzoarele de joase care au seria 35 gdn 1-8 (caractere rusesti).Stie cineva ce difuzoare sa inlocuiesc ca cele originale nu se prea gasesc pe la noi. Multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator Nanotech Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 Salut, Iata cateva caracteristici. Trebuie sa gasesti un difuzor cu valori apropiate. - gama de frecventa: 40 - 5000Hz - SPL: 87dB - putere nominala: 35W - regim continuu: 50W - termen scurt: 125W - impedanta: 8 ohmi - frecventa de rezonanta: 30Hz - Vas: 45L - Qms: 5.8 - Qes: 0.44 - Qts: 0.4 poti pune un dif. cu putere mai mare dar celelalte valori trebuie sa fie cat mai apropiate, critica fiind impedanta (sigur, importante sunt toate) dar tu vei face un compromis. Si binenteles sa se incadreze ca si gabarit. Succes. PS: Le-ai primit fara difuzoare de bass deoarece cred ca au ajuns in subwoofer-ere. Cam tot ce a facut Radiotehnika e de calitate. Link spre comentariu
valentin_2402 Postat Iunie 4, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2017 Salut ! Ideal este sa gasesc difuzoarele originale dar pana atunci voi cauta 2 difuzoare cu caracteristici apropiate . Majoritatea difuzoarelor sunt made in china si nu stiu cat de bune sunt ;oricum muzica o ascult la un volum moderat.Detin si seriile mai mici radiotehnika s-30B care suna bine. Va multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator Nanotech Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 Cele originale le gasesti prin Ucraina sau Basarabia. Cauta ceva de la Monacor, sunt destul de bune ca pret si calitate. Si daca tot inlocuiesti difuzoarele, fa si un recap la filtre. Link spre comentariu
valentin_2402 Postat Iunie 4, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2017 O sa urmaresc anunturile de vanzari din Moldova si Ucraina , electroliticii de pe placuta de suprasarcina ii voi schimba si voi verifica componentele de pe filtre. Am de bibilit la ele sa le readuc la viata. O seara buna ! Link spre comentariu
zarra68 Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 Se ia 2 bucati din boxele de kashtan 10 gd 30b,se duce la un meserias,e unul bun in capitala,se desface,se inlocuieste sarma de fi 0,20 cu fi 0,24 si sa fie pe 8 ohmi.Carcasa la 10gb 30 b,este identica cu ce iti trebuie acolo.Si apoi,amplif sa ai! Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 Mai usor găsești difuzoare care sa se potrivească fara modificari decit meseriaș bun...... Link spre comentariu
valentin_2402 Postat Iunie 4, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2017 Difuzoare 10 gd 30 se gasesc dar din pacate nu sunt din Bucuresti ...gasesc o solutie favorabila.Va multumesc! Link spre comentariu
marius75 Postat Iunie 5, 2017 Partajează Postat Iunie 5, 2017 Eu nu am sesizat diferente intre cele doua tipuri de difuzoare (10gdn si 35gdn). Ascult aproape zilnic pe o pereche de boxe, echipate, una cu 10gdn si cealalta cu 35gdn si nu pot sa-mi dau seama in care dintre boxe este difuzorul 10gdn...si daca dau volumul tare si basul la maxim, cursa membranei este identica la ambele. Probabil impinse la maxim, spre distrugere, 10gdn ar ceda primul, dar in regim muzical diferentele sunt insesizabile. Eu le folosesc pe un ampliful romanesc A 350. De curiozitate, o sa le leg la un amplif mai puternic sa vad daca pot face diferenta intre difuzoare... Link spre comentariu
valentin_2402 Postat Iunie 5, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2017 Salut marius75. Gasisem o postare in care specificati ca nu sunt diferente intre cele doua difuzoare pe boxele vega 50 . Puterea nominala este mai mica la 10gdn dar nu-i o problema ca nu ascult la volum ridica ceilalte caracteristici sunt apropiate. O sa le folosesc cu un amplituner vintage nad 7030(2x30w).Am gasit difuzoarele 10gdn la vanzare pe un site acum vedem daca le trimite in tara.Multumesc marius 75 . O zi buna! Link spre comentariu
zarra68 Postat Iunie 5, 2017 Partajează Postat Iunie 5, 2017 Daca nu te grabesti,iti trimit eu o pereche,am pe cineva din eforie nord! Link spre comentariu
valentin_2402 Postat Iunie 5, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2017 Multumesc ! Va contactez . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum