mila Postat Iunie 2, 2017 Partajează Postat Iunie 2, 2017 Va salut, Pe piata sunt tot felul de adaptoare de la....la. Pe mine ma intreseaza un adaptor de la sata3 la usb3(atentie nu usb3 la sata) Eventual un astfel de adaptor sa fie intr-un caddy de dvd pentru laptop. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Iunie 2, 2017 Partajează Postat Iunie 2, 2017 Adica hdd-ul cu adaptorul sa fie host? Nu cred ca exista pentru ca host-ul initiaza comunicatia si recunoaste device-ul. Ce va trebuie seamana mai degraba cu un N.A.S. sau server clasic. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 2, 2017 Partajează Postat Iunie 2, 2017 Va salut, Pe piata sunt tot felul de adaptoare de la....la. Pe mine ma intreseaza un adaptor de la sata3 la usb3(atentie nu usb3 la sata) Eventual un astfel de adaptor sa fie intr-un caddy de dvd pentru laptop. Daca ne spuneti ce vreti sa faceti mai exact atunci va putem ajuta Link spre comentariu
mila Postat Iunie 3, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2017 simplu am un laptop fara usb3 si un port sata liber. Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 3, 2017 Partajează Postat Iunie 3, 2017 Nu se poate face asa ceva din motive tehnice. Se poate gasi un adaptor de la PCI-Express sau variantele lui ( mini sau care o mai fi ) la USB3. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Iunie 3, 2017 Partajează Postat Iunie 3, 2017 (editat) Mai degraba faceti conversia de la eSATA la eSATAp a acelui port cu ajutorul unui cablu. Daca este port eSATA acesta nu este port alimentat asa ca HDD-ul trebuie sa-l alimentati prin acel cablu. Vedeti ce tip de port are laptop-ul nu de alta dar ce exista acum cu usb3 in port este o interfata combinata care are circuite separate pentru sata si usb. SATA este interfata dedicata pentru unitati de stoacare si nu poate fi folosita la fel ca USB care este o interfata universala. Editat Iunie 3, 2017 de The Stressmaker Link spre comentariu
mila Postat Iunie 4, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2017 Lenovo T420 cu I7 2640M 16GRam si SSD de 256G merge traznet si poate face de rusine realizarile de azi. Se pare ca ExpressCard e singura solutie sa am si USB 3. Multumesc pentru indrumari. Link spre comentariu
mila Postat Iunie 18, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2017 Am rezolvat problema cu ajutorul unui express card la 2 porturi usb3 si merge foarte bine. Dar ce ziceti de acest adaptor? https://www.moddiy.com/products/High-Speed-SATA-to-USB-3.0-Converter-Board.html?utm_source=adroll&utm_medium=retargeting&utm_campaign=dynamic Link spre comentariu
mila Postat Iunie 20, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2017 Pe ce te bazezi? Link spre comentariu
Spitfire Postat Iulie 4, 2017 Partajează Postat Iulie 4, 2017 Adaptorul acela va permite sa conectati un HDD sau o unitate optica la un port USB 3.0 deja existent pe PC, nu genereaza un port USB 3.0 din SATA. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum