Radiotelegrafist Postat Iunie 2, 2017 Partajează Postat Iunie 2, 2017 Va salut colegi si buna dimineata,asa cum spune si titlul ma intereseaza un program in care sa pot scrie(tine evidenta la componentele electronice pe care le detin,astfel incat sa pot trece tot ce detin,iar cand nu mai am in stoc sa pot sterge iar cand cumpar sa pot adauga in lista ceea ce am cumparat si cate bucati am pe stoc(ma refer in special la tranzistoare circuite integrate etc)adica ce este mai important,va multumesc anticipat si va doresc o zi frumoasa si linistita sufleteste. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 2, 2017 Partajează Postat Iunie 2, 2017 Am folosit excel pentru asa ceva dar de multe ori uitam sa-l actualizez si am renuntat Probabail dvs. doriti un program asemanator celor de gestiune magazin. l.e: la o prima cautare cu google am dat peste acest mic programel https://code.google.com/archive/p/lecprog-stock-management/downloads Gratuit, usor de utiliza, nepretentios dar si oarecum limitat. Acum il testez si deja imi place desi stiu ca exista alternative mai performante. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 2, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2017 Am folosit excel pentru asa ceva dar de multe ori uitam sa-l actualizez si am renuntat Probabail dvs. doriti un program asemanator celor de gestiune magazin. Va salut domn Stefan Nicolae,da cam asa ceva,daca stiti vreunul dati-mi va rog frumos un linck pe PM cu acel program pentru al putea descarca,ca poate nu se poate pune direct aici pe forum,bineinteles nu mar deranja dar gandesc ca poate nu este voie. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 2, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2017 Ofi el usor de utilizat poate pentru dstra,dar pentru unul ca mine care nu a avut deaface cu asa ceva nu este la fel,cel putin nici nu se deschide acel program,dati-mi va rog cateva indici macar minime ca sa-l pot folosi,multumesc anticipat. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 2, 2017 Partajează Postat Iunie 2, 2017 Am uitat sa precizez ca softul de mai sus functioneaza doar daca aveti instalat java, Programul se deschide cu dublu ckick stanga pe LecprogStocks_2_3.jar sau pe ForWindows.cmd Acum ma uitam si in software-ul asta http://www.r-junk.com/?product=stock-manager-beta-2, am creat baza de date insa nu se poate conecta la lista de componente, cred ca versiunea free e cu probleme. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 2, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2017 Nu ar fi o problema sa instalez acel program java si nici faptul ca nu se poate conecta la lista,ma multumesc daca pot adauga eu componente spre exemplu:10xBU508,10xBU808,ETC,este doar un exemplu,iar la randul meu sa pot sterge din lista ceea ce nu mai am pe stoc si sa pot adauga la un moment dat anumite componente in acel stoc. Oare cer prea mult? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 3, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2017 Chiar nu exista un program cat ar fi de amarat,sau raman in continuare la vechiul caiet si pix? Link spre comentariu
Craciun Postat Iunie 3, 2017 Partajează Postat Iunie 3, 2017 Microsoft Acces, dar tot mai simplu e in Excel Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 3, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2017 Microsoft Acces, dar tot mai simplu e in Excel Dati- mi va rog un linck pe PM de unde pot sa-l descarc ca poate aici pe forum este interzis,va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Iunie 3, 2017 Partajează Postat Iunie 3, 2017 (editat) Excelul (calcul tabelar ) se afla in Microsoft Office Editat Iunie 3, 2017 de NOSTALGIC Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 3, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2017 Excelul (calcul tabelar ) se afla in Microsoft Office Deci sa descarc prima data Microsoft Office? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Iunie 3, 2017 Partajează Postat Iunie 3, 2017 (editat) Da. Poti instala din acest soft ce aplicatie doresti . sau -open office- care este gratuit. Editat Iunie 3, 2017 de NOSTALGIC Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 3, 2017 Partajează Postat Iunie 3, 2017 Giorgi tv ma mir ca nu ati folosit pana acum excel (microsoft sau alt producator). Daca aveti acces mai mereu la internet si un cont de google / gmail atunci recomand asta https://www.google.com/sheets/about/ Nu necesita instalarea altor programe in PC (cu sau fara licente), puteti partaja documentele daca este necesar (mi-a fost util in facultate la proiecte comune cu alti colegi), se poate face export in diferite formate si aveti documentele in siguranta indiferent de ce pateste hard diskul. p.s Observ ca acum meniurile sunt traduse in romana, acum cativa ani nu erau. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 3, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2017 Nu am folosit domn Stefan,daca vreti sa ma credeti nici nu am stiut ca exista asa ceva,eu tot ce am scheme sunt in pc si m-am gandit acum cateva zile,ce ar fi daca ar exista si un program in care sa-mi tin evidenta la piese,va dati seama ca sunt ordinul miilor,si asta numai semiconductoare active,oricum evidenta lor o am dar este scrisa pe un teanc de caiete in care trebuie sa rasfoiesc mereu,cine sa-mi spuna?singura pretentie o aveam si eu aici pe forum,ca de unde din alta parte,pana si faptul ca stiu sa umblu pe pc,am fost obligat sa invat singur din tutorialele de pe youtube,nu vedeti,chiar daca stie cineva si sunt sigur ca stiu multi,se dau loviti,adica tin numai pentru ei. Cont pe google am de cand mi-am facut cont pe elforum.adica din 12 februarie 2012. Link spre comentariu
Elison Postat Iunie 3, 2017 Partajează Postat Iunie 3, 2017 Dupa ce va instalati pachetul Microsoft Office, puteti sa folositi baza de date din atasament. Componente.rar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum