Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

firmware horizon

profimex

Postări Recomandate

Buna ziua am un horizon model 32h100

main board 17mb45m-3

sursa 17pw25-3

display lc320wxn sc b1

Clipeste ledul albastru si la apasare butoanelor de pe bord se aude un bip in boxe dar nu face nici o functie

Daca are cineva un firmware ,

Multumesc

Link spre comentariu

Ceva masuratori pe sursa ai facut? sunt ok?

da este ok sursa am incercat si cu alta sursa si face la fel problema este mainboard sau soft

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
Vizitator Alexandru Boicu

Salut, ma poate ajuta va rog cineva cu un update de soft dar si pasii care trebuie urmati pentru update la un TV Horizon 39HL752? Multumesc mult

Link spre comentariu
Vizitator Alexandru Boicu

Vezi pe blogul lui Ciprian Pungila articolul numit "Horizon 32HL702, 32HL705 - Firmware Update". Funcționează și pentru 39HL752 

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Am si eu un Horizon 19HL100 la care clipea ledul rosu. Am gasit pana la urma un dump care l-a "inviat", insa la scanare nu gaseste nici un canal.  

Se pare ca motivul pentru care nu gaseste nici un canal este ca soful are in memorie un tuner Sony iar pe placa e un tuner LG.

Asa ca va rog daca cineva are un dump pentru 17MB62-1 V1 210411 si display LTA185AT02 cu tuner LG pentru usb?

Multumesc!

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator Virgil Paladescu

Am cumparat un televizor smart Horizon 43HL7530U care avea functia PIP/PAP. Plasa totala ….prezentarea care m-a facut sa il cumpar era FALSA . Nu are Pip/Pap, are 11,4 kg in loc de 7 kg, consumul este de 120 W in loc de 54 W, nu are HBO GO…lucru nementionat. Functia WIFI este instabila. La intrebarea mea ..Firma IDEALL mi-a spus sa returnez ( fiind in termen ) televizorul pe cheltuiala mea, ei urmand sa scada din valoarea televizorului o asa zisa uzura. Mi s-a spus ca de ce nu am verificat televizorul la curier…!!?? . Oare puteam sa verific functiile televizorului in strada ?? Am zis ca sunt niste setari pe care nu le gasesc (instructiunile din cartea tenica fiind neinteligibile ) si am scris la DEPANERO firma care raspunde de garantia televizorului pentru lamuriri tehnice. Mi s-a raspuns sa le trimit televizorul pentu verificare. Toate astea se petreceau in primele 3 zile de la primirea televizorului eu avand la dispozitie 14 zile pentru retur. Am renuntat…m-am pacalit iar.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări