Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Montare kit inchidere centralizata

Vizitator maryus2y

Postări Recomandate

Vizitator maryus2y

Salutare. Am achizitionat un kit de inchidere centralizata. Am aflat toate firele modulului cum trebuie aranjate. Ce mi-a mai ramas sunt doua fire, cele albe care stiu ca trebuie legate la actuator. Insa nu stiu la care dintre cele 5 fire care duc la actuator trebuie sa ma leg. Atasez o poza cu firele de la actuator. Mentionez ca la actuatoarele din spate au doar doua fire "maro si albastru".

post-254214-0-17533900-1496261216_thumb.jpg

Editat de maryus2y
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• popescuion

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pune si schema inchiderii, sau precizeaza modelul. Celelalte actuatoare cu ce culori aveau firele? E posibil ca si aici sa fie la fel. Daca nu, scoti conectorul si daci masuratori la fiecare combinatie sa vedem care unde duc.

Link spre comentariu
Vizitator maryus2y

Kitul este ceva gen Thunder, atasez schema inchiderii. Actuatoarele de pe fata stanga/dreapta au 5 fire, respectiv albastru, maro, alb, negru si galben, iar actuatoarele de pe spate stranga/dreapta au doar doua fire, respectiv albastru si maro. M-am gandit la o masuratoare dar din pacate nu am aparat de masura, se pare ca va trebuii sa improvizez cu un bec si doua baterii. Am facut o incercare si am pus cele doua fire albe de la modul (fir alb si fix alb cu dunga neagra) la firele albastru si maro, iar cum am pus borna bateriei la loc au inceput sa se prajeasca firele albe, iar atunci am oprit operatiune (in cel mai rau caz sa nu se fi atins firele inauntru, deorece le-am introdus ininteriorul mufei). Atasez poza cu schema inchiderii.

post-254214-0-92025300-1496292549_thumb.jpg

post-254214-0-00289000-1496292563_thumb.jpg

post-254214-0-27154500-1496292572_thumb.jpg

Editat de maryus2y
Link spre comentariu

salut, vezi ca la firele inchidere centralizata ai 3 perechi : portocaliu + portocaliu/negru , alb+ alb/negru si galben+ galben/negru. Cupleaza un bec auto de putere mica cum e cel de pozitie la una din perechile de fire , dupa care actioneaza inchiderea centralizata . Ar trebui ca becul sa dea un flash scurt.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări