Radiotelegrafist Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Va salut domnilor colegi si va spun buna seara,eu am trecut de la +1 la+1,5 deja nu mai vad bine componentele electronice in special cele format SND,si nu creed ca sunt batran,6 martie 1975. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Daca permiteti o gluma... Se pare ca nu numai SMD-urile nu le vedeti bine, ci si tastele. Si acum serios, inca nu port si inca vad bine lucrurile marunte. Sper sa ma tina tot asa. Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Un alt dezavantaj al electronicii! Pe langa faptul ca coloana vertebrala sufera datorita pozitiei...ne stricam si ochii pe deasupra. O,50 la un ochi si 0,75 la celalalt...dar cat de curand trebuie sa trec la alta dimensiune. Sa nu mai vorbim ca si inaintarea in varsta isi spune cuvantul....ochii imbatranesc indiferent de situatie. Asta e...cu Dumnezeu inainte! S-au dus anii tineretii! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 1, 2017 Administratori Partajează Postat Iunie 1, 2017 De cal Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 Vara ochelari de soare, in bucatarie daca trebuie sa tai multa ceapa folosesc ochelari de schi. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 +1.5. Fabricatie 1969 (bun an). Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 1, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2017 La muli ani si la cat mai mica drioptie,sunteti mai mare ca mine cu 6 batai de nuci. Link spre comentariu
morocanosul Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 In 18 ani am trecut de la dioptrii 1 la ...3,adica la 35 ani aveam 1,acum la 53 ani am 3 ! Pt distanta,acum am 1 ! Macar e "bine" ca sunt cu..."+"! Partea proasta este ca o sa mai adaug...! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 1, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2017 In 18 ani am trecut de la dioptrii 1 la ...3,adica la 35 ani aveam 1,acum la 53 ani am 3 ! Pt distanta,acum am 1 ! Macar e "bine" ca sunt cu..."+"! Partea proasta este ca o sa mai adaug...! lasati ca totusi este bine,fereasca dumnezeu de boli mai grele. Link spre comentariu
morocanosul Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 Am "achizitionat" si o hidrocefalee(acumulare de lichid cefalo-rahidian in creer),o boala pacatoasa,la mine se manifesta prin instabilitate,pierderea echilibrului..cand (mai)merg pe strada am mersul unui...betiv ! Deocamdata sunt ...tras pe dreapta..! Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 La un ochi +0.75 la celălalt -0.5. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 1, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2017 La un ochi +0.75 la celălalt -0.5. Si asta ce inseamna ca este mai bine sau mai rau fata decat port eu +1,5 ,intreb si eu ca nu ma pricep. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 Acum aproape doi ani mi-am facut ochelari de citit +3. De vazut la distanta, vad bine cam pina la 10-15m. Cred ca o sa-mi fac ochelari pentru distanta. Link spre comentariu
VAX Postat Iunie 2, 2017 Partajează Postat Iunie 2, 2017 @Vasile Ochelari de cal poarta doar medicii cand isi exercita profesia. Ei sunt cu protocolul in cap si nu mai e nevoie sa gandeasca. Eu folosesc ochelari din aia care se vand cu 10 lei in piata. Cu lentile din sticla, ca nu se zgarie usor. Este o mare escrocherie cu ochelarii "de firma", au preturi inabordabile. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 2, 2017 Partajează Postat Iunie 2, 2017 Da si aia din piata au geometria care trebuie... oare? Link spre comentariu
Postări Recomandate