gigawat Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Buna seara dragi colegi,sunt tot eu incepatorul in ale electronicii si va adresez o intrebare la care ma gandesc ca multi vor rade. Nu stiu exact unde sa pun in + (intrarea de semnal) la acest kit din aceasta schema atasata. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
gabiferaru Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Scrie clar "audio in" pe schema, acolo ai intrarea audio. Link spre comentariu
gigawat Postat Mai 31, 2017 Autor Partajează Postat Mai 31, 2017 Scrie clar "audio in" pe schema, acolo ai intrarea audio. Am vazut si eu ca scrie insa daca nu stiu cum sa fac,daca pun intrarea audio acolo nu face scurt cu masa?sau pun firul pe c8? Link spre comentariu
Marian Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Ai 2 puncte acolo ( deci 2 borne ), aia din stanga merge la masa, e masa intrarii, si aia din dreapta merge la condu ala, si e plusul intrarii. Link spre comentariu
gigawat Postat Mai 31, 2017 Autor Partajează Postat Mai 31, 2017 Ai 2 puncte acolo ( deci 2 borne ), aia din stanga merge la masa, e masa intrarii, si aia din dreapta merge la condu ala, si e plusul intrarii. Iti multumesc tare mult,nu pot sa cred cat de prost pot fi sa nu-mi fi dat seama cum sunt pozitionate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum