alcon Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Măsurarea fluxului luminos la sursele de lumina se face, de obicei, într-o sfera speciala (de 1m parca) și deci probabil este ceea ce ai văzut tu în laborator respectiv. Link spre comentariu
one Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Da cred ca asta era, nu avea legatura cu spectrul din pacate. Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 22, 2017 Partajează Postat Decembrie 22, 2017 Oricum, ca sa ne linistim, indiferent de rezultatul masuratorilor, sa ne bucuram de Craciunul ce va sa vina si sa uitam de ce am facut in ziua de Craciun al lui '89. Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 23, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2017 (editat) Acum,dupa atatia ani,ma intreb si eu...a fost bine ce am facut de Craciun 1989? In euforia momentului,parea un lucru foarte bun sa fie lichidat DICTATORUL si...''odiosa'' lui sotie! Interesele politice au fost uriase dar noi muritorii de rand...ne gandeam ca nu mai trebuie sa cumparam oua/pui etc cu cartela ..! Bineanteles,nici sa stai la cozi de seara pana a doua zi...proasta,cand marfa se termina inainte sa-ti vina randul! :nervSa nu fiu inteles gresit,NU am fost membru PCR,NU sunt nici macar simpatizant al stangii! Asa ca,in context politic,culoarea rosie inseamna...opresiune,teama,dezamagire etc! Editat Decembrie 23, 2017 de morocanosul Link spre comentariu
Postări Recomandate