Vizitator Postat Iunie 3, 2017 Partajează Postat Iunie 3, 2017 Din pacate, elforum ajunge sa devina usor usor, "loc de platit polite"... Link spre comentariu
sk24bpo Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 Teoria tehnica a transformatorului nu prevede definitia "large spire". Ca urmare se putea intelege orice: bobinaj care sa favorizeze pierderile de flux pentru a obtine anumite avantaje, tehnica de bobinaj care sa minimizeze capacitatile parazite, inductie redusa, etc,etc,etc.... Din pacate da, nu m-am gandit ca poate sa mai insemne si o tehnica de platit polite. Nicio problema, am inteles mesajul si nu voi mai avea interventii in acest topic. 2 Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 Cînd cineva arunca o piatră in balta 10 înțelepți se chinuie sa o scoata. - scuzati adaptarea. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 (editat) A sosit si amplificatorul AS 2050?Da ,a sosit .Cred ca la asta se refera.Da , la asta m-am referit , ma bucur ca dv ati inteles despre ce este vorba , de fapt este un termen intilnit des , cei care cunosc cit de cit electrotehnica stiu despre ce este vorba .Pentru alte detalii puteti lua legatuta cu tehnicienii de la Petra Iasi , inclusiv cu dl Macovei , sa le explice unora de ce le bâzâie toroidalul in sarcina , si cum sa dea comanda ca sa nu le bâzâie. Am fost surprins de intrebarea pusa de unul din colegi , adica ce inseamna " larg spire " e...tocmai colegul care a pus intrebarea a comandat si el ceva toroidale la Petra , parerea mea este ca a intrebat de kiki sau face pe .....gasiti voi cuvintul , coleg care , din cite stiu eu , a terminat o facultate de electrotehnica , daca nu ma insel . " larg spire " este un limbaj comun pentru doi oameni care vorbesc aceasi limba , adica eu stiam ce am spus ,si cel care se afla la tefefon stia despre ce este vorba , adica unu din tehnicienii de la Petra . De ce nu m-ati intrebat de ce am comandat traful si cu ecran intre primar si secundare sau de ce mai are inca un ecran......ca scrie pe traf . Editat Iunie 4, 2017 de viobio Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 Eu aștept cu nerăbdare verdictul lui Viorel în cazul AS2050 . Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 De pe acum, 2x minim 55W/4R ambele canale (230Vac priza), sau minim 75W un singur canal, totul original fara modificari. Vorbesc ca fost posesor de aparat. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 Când voi intra în posesia unui asemenea amplificator îl voi testa după metoda mea . Probabil că se va întâmpla cu sprijinul lui DjLeco în laboratorul său deja celebru , cu mărturie pe Youtube . Scuze pentru offtopic . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum