Mircea Postat Iunie 14, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2017 (editat) Baga, tizule, ca stiu ca o spui pe bune si fara interese. De ce nu?! PS: nu pot auri acasa, doar stana. @Vio & Sharky, traful e incapsulat. Daca baga brum, tai cablajul si ma orientez catre alt aranjament. @Victor, as avea o solutie cu booster rail splitter, dar o tin pentru alta ocazie. Editat Iunie 14, 2017 de thunderer Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 14, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2017 Info: cutia e din aluminiu. Impamantarea de la priza atinge cutia (dreptunghiul din stanga sus). Filtre pe alimentare sunt SI langa amplif, dar SI langa buffer. O sa re-rutez N$12 si 13. Se poate mai bine. GND este prea marginal, o sa vad daca merge altceva in cutia aleasa. Oricum, am alta varianta de cablaj, o sa o pun diseara (aici). Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 14, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2017 ., de ce sa mut filtre cand am deja filtre acolo unde vrei tu sa mut? Impamantarea la carcasa de aluminiu este pentru securitate, d-aia ti-am si precizat din ce material este. PS: cablajul nu e facut decat pe PC, deci mutilarile sugerate nu pot fi facute. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 Poate te inspiri nitel. Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 14, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2017 Nu e imposibil, se poate face si e bun pentru separarea fizica. Merci! Doar asta era? Hai, ca-mi esti simpatic, iti dedic un cantecel. Fara numar de la nepotul din colonia franceza: Metal Daze. Cauta-l pe YT. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 @m.c. In sfârșit văd o intervenție tehnică de valoare din partea ta , în afară de miștouri . Felicitări ! Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 14, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 14, 2017 Incerc sugestia lui MC inainte sa trec la alta cutie. Am aceeasi cutie in 200mm lungime, dar nu vreau sa concureze ampliful de 100W. Link spre comentariu
lutza2 Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 Un reprezentant de vanzari de la TI mi-a recomandat OPA1678 si nu ma prind de ce pt ca amp-urile din topic par mai bune. Numai cutia e nasoala rau. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 @lutza2 Deși nu meriți pentru că ești permanent offtopic , îți spun eu : driverul 1622 are reacție în curent ce tine cont de variația de impedanță a sarcinii ( căștilor în cazul nostru ) în funcție de frecventa , adică oferă sunet de " lampa " . Cunoscătorii știu la ce mă refer ... Link spre comentariu
lutza2 Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 Aluminiul de la carcasa nu reprezinta un contact electric fiabil. Masurati intre doua puncte pe carcasa cu ohmetrul si vedeti cat e rezistenta. Trolica, cutia face parte din topic, dar meriti si tu putina mancare. Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 15, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2017 Tot mai am de periat, dar aici am ajuns. Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 16, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2017 Daca am timp in weekend fac cablajul. Traful e pe coasta de vest. O veni el intr-o saptamana. Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2017 (editat) Aici am ajuns - poza devavoreaza capodopera. Si ceva izopropilic de inlaturat mizeriile. Mai sunt piese pe vapor inca. Canta, nu zic nu. Frumos, nu zic nu. Brum nu e ca e alimentat din sursa de lucru. Niscai condensatori au fost inlaturati, o sa fie repusi la locul lor. La o prima comparatie cu batranul MAX4410 (am cateva exemplare facute de ani de zile)... nu stiu daca sesizez ceva diferit. Astept punerea in cutie ca sa vad daca in liniste sesizez ceva diferit, sau sunt prea surd ca sa mai simt subtilitatile. Nu ma insultati vorbindu-mi de "cultivarea" urechii. Editat Iunie 17, 2017 de thunderer Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2017 Samwha sunt aia 4 albastrii din filtrul de dupa puntea redresoare. Aia cu auriu vor fi langa 1612. Am ascultat si pe 16 si pe 32. Am ascultat numai o piesa trance cu bass mare dar volum progresiv. Trebuie sa il finalizez si sa ascult mai multe tipuri de muzica. Mai e ceva, ani de zile am ascultat numai pe casti d-alea de le bagi in urechi. Castile peste urechi sunau de la mediocru in jos. Pana am facut acel MAX4410. Au reinviat castile peste urechi. In sfarsit, un amplif capabil sa le duca. Atunci am inceput sa aud si alte sunete in casti. Detalii care alea in urechi nu le distingea. Acuma, urechea e obisnuita cu ceva mai bun. Dar ceva si mai bun, ca asta asteptam de la OPA, poate fi mai mult decat se poate. O sa vad. Link spre comentariu
Shambala Postat Iunie 18, 2017 Partajează Postat Iunie 18, 2017 Acuma, urechea e obisnuita cu ceva mai bun. Dar ceva si mai bun, ca asta asteptam de la OPA, poate fi mai mult decat se poate. O sa vad. Nu te grabi sa tragi concluzii definitive si nu te stresa daca nu simti diferente imediat. Dupa un timp diferente f subtile ajung sa fie percepute imediat, pur si simplu se invata creerul cu ele. Pot aparea in cateva saptamani sau luni, pana prinzi piesa sau piesele potrivite. E ca un subpixel blocat pe o culoare la un monitor 4k. E mai greu pana il observi /gasesti; dupa aceea ti se duc ochii mereu la el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum