vioara Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 am deschis acest topic deoarece acasa ma confrunt cu urmatoarea problema: in timpul zilei tensiunea de la reteaua publica scade pana la 180-190V :rolleyes: si variaza ca atunci cand folosesti un transformator de sudura la una din prizele locuintei , noaptea tensiunea ajunge pe la 220v. ma gandesc sa redresez curentul de la priza sa sa fac un smps cu oscilator in 50-60 hz ,prevazut cu retea de feedback astfel incat sa mentina constanta tesiunea de iesire,tot montaju sa aiba vreo 2 KW insa nu am decat o schema de smps in contratimp care necesita transformator la iesire.are cineva o schema simpla de sursa in comutatie fara transformator?daca aveti alta idee pentru stabilizare la 220 in ca va rog sa o postati :prayer: Link spre comentariu
Swat Cat Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 cu un UPS modificat ai putea sa faci ceva...oricum fff greu ce vrei tu Link spre comentariu
vioara Postat Mai 22, 2007 Autor Partajează Postat Mai 22, 2007 de ce sa fie f greu?cu un ups stiu ca incarci o baterie , circutu asta ar trebui sa mearga si fara sarcina cateodata.ce vreau e un power conditioner si nu am gasit o schema pe intelesu meu pana acuma :smt003 ma intreb daca a facut vreun forumist un montaj dasta pana acuma :partyman: Link spre comentariu
cirip Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 Cred ca te-ar ajuta si asta: intreaba-l pe gogu de "ferroresonant transformer" sau "constant-voltage transformer". Asa ceva se folosea pe vremuri in zonele rurale.Cirip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum