Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sunet gajait la televizor

Vizitator cerchez viorel

Postări Recomandate

Vizitator cerchez viorel

Va salut cu respect,au o problema cu sunetul la un televizor marca Loeve CT1170,cu diagonala de 69 de cm.

Imaginea e fotografie,dar sonorul are un garjait foarte deranjant,mai ales cand apare scrisul la filme.

In tinerete am reparat alb-negru,si reglam bobinele in calea comuna,dar aici nu stiu ce sa reglez,si va rog s-mi spuneti.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

1

• validae

1

• surubarila

1

• ionel_tv

1

Sanatate permanenta ! Nene Cherchez , ia baga-i semnal pe AV , mai "garjaie" ? Defectul "mai ales cand apare scrisul la filme" se numeste intr-un fel.Si "coloratele" au cale comuna , sa fie oare d'acolo ? Maine ma uit pe schema.

Link spre comentariu
Vizitator cata82

Inlocuiti f.u.s-ul,sau/si filtrele SFE5,5/SFE6,6

Cum puteti spune asemenea gogorita,cand O.P. spune ca "gajaiala" este mai pronuntata cand apare scrisul la filme?!?!Este clar problema de F.I.

Scuzele mele, am citit printre rânduri, in repezeală....

Iar cu atitudinea care o ai să şti că nu rezolvi nimic.

Link spre comentariu

Asa e sesebe ,,bravo,, :aplauze

Ai umplut forumul de postari inutile.Mai bine ajutai pe O.P. sa-si rezolve sonorul...dar habar-nai...

Eu in #5 macar i-am dat un sfat pertinent.

Link spre comentariu
Vizitator cerchez viorel

Am analizat cu atentie de la iesirea din selector,si am gasit o caramica neagra pe care scrie K1950,iar pe spatele placii e lipita paralel pe asta o galbena pe care scrie MSF38,9K.Ce sa fac acum,care trebuie sa o schimb?

Link spre comentariu

Observ că există o tendință de a transforma orice topic deschis de un nou venit într-o bătaie de joc. Dat fiind că nu se poate dovedi ușor dacă un ,,nou venit,, este chiar o persoană cu cont nou, sau cineva care și-a făcut clone, eu zic să lăsați glumele deplasate deoparte. Mă refer în primul rând la userii vechi, dar regulamentul se aplică și la cei nou-veniți. Ionel_tv a primit o pauză binemeritată, ca urmare a postărilor cu tentă de scandal și lipsă de respect față de ceilalți colegi de forum. Aviz amatorilor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări