Vizitator cerchez viorel Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 Va salut cu respect,au o problema cu sunetul la un televizor marca Loeve CT1170,cu diagonala de 69 de cm. Imaginea e fotografie,dar sonorul are un garjait foarte deranjant,mai ales cand apare scrisul la filme. In tinerete am reparat alb-negru,si reglam bobinele in calea comuna,dar aici nu stiu ce sa reglez,si va rog s-mi spuneti. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 Schimbă condensatorii electrolitici din partea de amplificare audio. 1 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 Schema o gasiti aici : https://elektrotanya.com/loewe_chassis_e3000.zip/download.html Link spre comentariu
surubarila Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 Sanatate permanenta ! Nene Cherchez , ia baga-i semnal pe AV , mai "garjaie" ? Defectul "mai ales cand apare scrisul la filme" se numeste intr-un fel.Si "coloratele" au cale comuna , sa fie oare d'acolo ? Maine ma uit pe schema. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 Inlocuiti f.u.s-ul,sau/si filtrele SFE5,5/SFE6,6 Cum puteti spune asemenea gogorita,cand O.P. spune ca "gajaiala" este mai pronuntata cand apare scrisul la filme?!?!Este clar problema de F.I. Scuzele mele, am citit printre rânduri, in repezeală....Iar cu atitudinea care o ai să şti că nu rezolvi nimic. Link spre comentariu
ionel_tv Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 Asa e sesebe ,,bravo,, Ai umplut forumul de postari inutile.Mai bine ajutai pe O.P. sa-si rezolve sonorul...dar habar-nai... Eu in #5 macar i-am dat un sfat pertinent. Link spre comentariu
Vizitator cerchez viorel Postat Mai 29, 2017 Partajează Postat Mai 29, 2017 Am analizat cu atentie de la iesirea din selector,si am gasit o caramica neagra pe care scrie K1950,iar pe spatele placii e lipita paralel pe asta o galbena pe care scrie MSF38,9K.Ce sa fac acum,care trebuie sa o schimb? Link spre comentariu
validae Postat Mai 29, 2017 Partajează Postat Mai 29, 2017 Observ că există o tendință de a transforma orice topic deschis de un nou venit într-o bătaie de joc. Dat fiind că nu se poate dovedi ușor dacă un ,,nou venit,, este chiar o persoană cu cont nou, sau cineva care și-a făcut clone, eu zic să lăsați glumele deplasate deoparte. Mă refer în primul rând la userii vechi, dar regulamentul se aplică și la cei nou-veniți. Ionel_tv a primit o pauză binemeritată, ca urmare a postărilor cu tentă de scandal și lipsă de respect față de ceilalți colegi de forum. Aviz amatorilor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum