Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nefunctionare baleiaj tv Philips

Vizitator barbu teodor

Postări Recomandate

Vad ca moderatori dorm sau au liber astazi fiind Duminica , acesti noi veniti deja au inceput cu mistocareala de parca am pascut pesti impreuna :96

Link spre comentariu

ionel_tv=un cetatean=persoana care injura pe PM

de unde esti asa de sigur?cum isi face unul un cont nou.....e 100% clona lui cutarica,lasa asta in seama noastra ca o sa vedem ce si cum si va rog nu mai postati offtopic ca se lasa cu avertismente

Link spre comentariu

OFF-Oameni buni , v-am spus ca trebuie ignorati--cel putin pana la momentul cand vor face postari conform regulamentului : detalii sasiu/componente , masuratori , poze etc.Daca procedam asa se vor enerva si se vor "descoperi" singuri.V-as povesti patania mea de ieri si ce-am primit in MP dar ar insemna apa la moara , mai bine NU.

Link spre comentariu
Vizitator dani502017

de unde esti asa de sigur?cum isi face unul un cont nou.....e 100% clona lui cutarica,lasa asta in seama noastra ca o sa vedem ce si cum si va rog nu mai postati offtopic ca se lasa cu avertismente

Dupa modul in care posteaza deja avem experiente neplacute ,sa-si vada si el de treaba lui si sa nu mai posteze off topic copiind postari din alte topicuri si nu vor mai fi probleme

Eu unul nu imi voi mai bate capul si nu voi mai da apa la moara cum se zice.iar daca am gresit cu ceva imi cer scuze!!!

O duminica placuta sa aveti !!

Link spre comentariu

Este un model Goya Royal stereo,si are un sonor de zic ca-i discoteca.Eu nu sund depanator,am spus in ce conditii am intrat in posesia televizorului.

Am observat ca atunci cand deschid poarta cu module,se deschide imaginea,dupa care pica in stand by.Ma gandesc sa nu fie probleme la contactele modulelor,ca am vazut ca la ultimul modul din stanga sus,de langa asta de baleiaj,are trase niste fire direct la cupla.

Cu ce se pot curata cuplele,ca vad ca modulele ,adica insusi cablajul,tine loc de mufa-tata

Curatati bine cu alcool izopropilic modulele in zona de contact cu cuplele,si refaceti lipiturile la cuple:la modulul vertical,si lacel de langa el(E/W+stabiliser 225V)

Link spre comentariu

Am revenit cu pozele pe care mi le-ati cerut.Pe aceasta cale va rog sa-mi redeschideti si topicul vechi.

attachicon.gifmy picture.jpg

attachicon.gifmy picture..jpgattachicon.gifmy picture,.jpg

attachicon.gifmy picture,.jpgattachicon.gifmy picture,.jpg

attachicon.gifmy picture,,.jpgattachicon.gifmy picture,,.jpg

Impresionant...inca mai exista astfel de tv-uri. :aplauze

Faceti cum v-a spus @ionel_tv...aveti contacte imperfecte la soclurile modulelor est-vest si baleiajului vertical.

Link spre comentariu

salut,

@initiator, sint curios si eu, pune o poza cu defectul, sa se vada tv-ul tot si sa fie facuta pe parchetul care se vede in ultima poza.

fara poza nu inteleg la ce te referi (o poza =1000 de cuvinte).

Editat de gabimilo1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări