luk81 Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Salutari. A pus cineva geamuri electrice pe octavia? M-ar interesa daca se schimba numai macaraua si as vrea sa mai stiu un pret aproximativ. Link spre comentariu
ghitab Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Salut. :smt003 Se poate dar nu stiu sigur daca o sa ti se justifice costurile.La partea mecanica(macaraua) se da jos manivela si se monteaza motorul,sunt compatibile.Pe langa cele 2 motoare, iti mai trebuie un modul pt comanda lor(modul de confort) sarmele si butoanele(daca vrei si design atunci trebuie inlocuite si fete de usi.Ca pret 2 motorase cam 100 euro, modul de confort inca 100, restul inca aprox100, astea daca le iei second noi sunt mai scumpe.Piesele cam 300-350 euro, la care mai adaugi manopera. Link spre comentariu
Vizitator sirius Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Se pot pune fara probleme geamuri electrice pe Octavia. Kit-ul costa in jur de 180 Euro(pentru usile din fata, doar) si include setul de macarale, motorasele, cabluri, butoane. Asadar, se inlocuiesc vechile macarale cu altele noi. Daca doresti sa ai si functia confort, atunci treburile se mai complica putin. Dar cu o larma si un modul confort, scapi onorabil, zic eu. Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 daca vrei second, poti incerca la ateliere de dezmembrari auto ... iesi pe undeva pe la 100 ron cu motoarele, restul tine de cum sti sa te targuiesti ;)sambata am gasit 2 seturi de usi pt A6 combi, model de dupa 2000 cu 50 ron motorul :yawinkle: Link spre comentariu
madkat Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 nu stiu in ce masura m voie sa pun linkuri - exista o firma in Timisoara si se ocupa de asa ceva - eu am luat pentru fosta mea SuperNova acum vreo 2 ani un set de macarale electrice - inlocuia perfect macaraua originala - si venea cu absolut tot (fire, stechere, butoane, papuci, cose)3 mil toata afacereasi faceau la vremea respectiva pt foarte multe modele de masinicalitatea - mai buine decat alea originale :yawinkle: daca imi dau voie moderatorii postez si un nr de tel. Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 22, 2007 Partajează Postat Mai 22, 2007 nu cred sa fie vro problema ... oricum te rog scrie-mi pe privat numele firmei, eventual numaru de telefon, caci sunt in cautare de solutii cat mai complete de geamuri pt dacie Link spre comentariu
luk81 Postat Mai 23, 2007 Autor Partajează Postat Mai 23, 2007 Mersi mult baieti, o sa ma interesez si pe la mine prin oras sa vad daca gasesc, bineinteles ca nu as vrea noi pt ca se simte la buzunar Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Mai 27, 2007 Partajează Postat Mai 27, 2007 vreau si eu numele firmei pe privat :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum