Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

buton bass, buton treble

Vizitator

Postări Recomandate

va salut

am un amplificator A-209R al firmei pionier (Pioneer) .Acesta la rindul lui are mai multe butoane.Pe unul scrie bass pe altul treble. Intrebarea mea este, cum le reglez ?

Intreb pentru ca in manual nu scrie .E o problema care tine de ce anume ? (nu am ureche muzicala , am fost dat afara din toate corurile ) E pur si simplu subiectiva, sau

folosind un egalizator trebuie sa se obtina o anumita curba ? Sau e de bun simt; cum iti place e cel mai bine .

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am cerut un sfat .

Era o intrebare, modoran , dar un raspuns se pare ca e mai greu; mai usoara e o o divagatie . Mona lisa e celebra, nu intrebarea mea.

Link spre comentariu
E o problema care tine de ce anume ? (nu am ureche muzicala , am fost dat afara din toate corurile ) E pur si simplu subiectiva, sau...

Da, pentru o persoană fără ureche muzicală, data afara din toate corurile, este o opțiune pur subiectivă.

Încearcă să le aranjezi în funcție de considerente estetice personale. S-ar putea să stai mai bine la acest capitol atât timp cât ai cunoștință despre Mona Lisa.

LE

Sau ia legătura cu firma producătoare pentru ca să scoată un manual de utilizare în care să explice tot ceea ce trebuie pentru o anumită gamă de utilizatori, inclusiv mâna cu care trebuie băgat ștecherul în priză, degetul cu care trebuie apăsat butonul "Power", etc.

Editat de Real Minitehnicus
Link spre comentariu

Se face misto degeaba. Eu am un amplificator de la un coleg, Mi-a zis ca l-a folosit fratele lui . Toate butoanele si comutatoarele aveau cate o bucatica de scoci negru care sarea in ochi pe panoul argintiu. Mi-a zis ca asa isi marcase pozitia preferata a butoanelor ca sa nu stea sa-l regleze de fiecare data. Deci se poate.

Link spre comentariu

Și care e relevanța? Reglajul de ton se face în funcție de acustica încăperii, de sunetul sursei de semnal și al boxelor, și de preferințele personale.

Dacă ar exista niște reglaje standard nu ar mai avea niciun sens accesul la posibilitatea unui reglaj.

Am mari îndoieli că respectivul amplificator pus pe alte boxe și în alta încăpere va suna identic ca la colegu' cu prereglajele stabilite de acesta.

Editat de Real Minitehnicus
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări