Vizitator CoJo Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 salSunt nou in ale electronicii ca sa zic asa:PMi s-a dat tema o schema de circuit care sa contana tda 2050...acuma..eu nu prea stiu multe despre amplificatorul asta nu prea stiu unde si pt ce l-as putea folosi..Daca ma puteti ajuta cu o schema o explicatie ceva..thxSi inca ceva ce este PCM ? Mi s-a dat deasemenea ca tema o schema cu asa ceva.Multam. Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 pcm inseamna multe.Cauta catalogul pe goodle de la tda si iti explica pe acolo la ce e bun. Link spre comentariu
Vizitator demeter Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Uite schema pt integrat :yawinkle: http://www.datasheetcatalog.net/cgi-bin ... ion=Search Link spre comentariu
Vizitator CoJo Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 thx pt link, dar catalogul care sa imi zica exact ce e pcm nu l-am gasit.. Link spre comentariu
cirip Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 PCM = Pulse Code Modulation sau pe romaneste "Modulatia Impulsurilor in Cod". De aici incolo gogu este pretenul tau.Cirip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum