marian_762001 Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 buna ziua ce lemn pot folosi pentru a face gravari pe cnc si de unde as putea procura acest lemn. as dori sa fac tablouri gravate de dimensiuni 200 x300 mm as dori scindura cu latimea de 200 mm si grosime maxim20 mm sau bucati la 200 x300 x20 Link spre comentariu
eugenbt Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 (editat) stejar, fag sau brad. ideal ar fi tei, este moale, nu oboseste cnc-ul, dar este mai rar. la fel si ciresul, destul de dur dar are o culoare superba. stejarul si fagul sunt de duritate mai mare, se presupune ca vor rezista in timp. depinde daca cnc-ul face fata. scandura de tipurile respective gasesti in depozitele de lemne, Dedeman, Praktiker, Leroy Merlin sau alte magazine de acest gen. recomandarea mea ar fi ca dupa ce-ai luat scandura, s-o mai finisezi inca o data si apoi s-o bagi la tablouri. succes! p.s. cred totusi ca depinde mult si de viteza frezei. trebuie sa faci o proba cu diferite esente de lemn, si apoi sa vezi care merge mai bine, lemnul mai dur sau cel moale. Editat Mai 28, 2017 de eugenbt Link spre comentariu
manolo Postat Mai 29, 2017 Partajează Postat Mai 29, 2017 Nu cred ca bradul ar fi bun ,avind fibra lunga ,trebuie lemn cu fibra scurta si deasa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum