niculae Postat Iunie 18, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2017 (editat) Un exemplu de ajutor ,pentru un coleg de forum cum rar intilnesti pe aici,jos palaria. Da, chiar asa este! super de treaba, nu spun asta pt ca m-a ajutat, m-au mai ajutat si alti colegi la parte de soft gen @bandi12 insa, Liviu a avut multa multa rabdare cu cineva care n-are habar despre programare...... In final pt mine este un ajutor, si o incurajare pt a invata si experimenta si altceva ceva mai nou. Toata stima pt colegi ca el! Asta inseamna ca softurile (mplabx si xc8) functioneaza, sau ca ai modificat proiectul si face ce-ti trebuie? Salut, Eu fac referire la ambele, atat softurile cat si modificarea proiectului asa cum ai descris mai sus, sunt functionale. Multumesc frumos! Editat Iunie 18, 2017 de niculae Link spre comentariu
Liviu M Postat Iunie 18, 2017 Partajează Postat Iunie 18, 2017 Ah, nu-i cazul sa exageram, sunt colegi mai saritori decat mine pe aici. Ai avut tu noroc c-am fost in pasa buna (si mi s-au amanat niste proiecte de am avut timp mai mult de forum), de obicei sunt mai putin saritor. Spor la mestereala! Link spre comentariu
niculae Postat Iunie 18, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2017 Ah, nu-i cazul sa exageram, sunt colegi mai saritori decat mine pe aici. Ai avut tu noroc c-am fost in pasa buna (si mi s-au amanat niste proiecte de am avut timp mai mult de forum), de obicei sunt mai putin saritor. Spor la mestereala! Ok, cum spui tu! Multumesc pt urare! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum