widoo Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Am o placa video GeForce MX440 de la Inno si vreau sa stiu daca pot sa pun doua monitoare pe ea. Placa are doar o singura iesire. Poate stiti cumva daca exista vreun adaptor din care sa iasa doua iesiri pe care sa conectez monitoarele. Dar sa nu-mi dea acelasi semnal pe ambele monitoare, unul sa fie Primary si celalalt ca o extensie a desktop-ului, intelegeti..Va rog ajutati-ma! Link spre comentariu
pisoiu Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 La o placa video cu o iesire poti conecta un singur monitor. Daca vrei 2 monitoare, fie folosesti o placa video cu 2 iesiri, fie pui 2 placi video./pisoiu Link spre comentariu
ciup Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Trebuie sa fie si chiar exista un adaptor pentru asa ceva parerea mea , eu nu stiu exact dar ca sa fi sigur poti sa mergi pe la magazinele de computere gen UltraPro , alea alea si ii intrebi cum fac aia , eu tin minte ca am vazut ca foloseau un adaptor dar nu stiu daca te ajuta in ce vrei tu , ei aveau acelasi lucru pe toate monitoarele. Link spre comentariu
pisoiu Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Trebuie sa fie si chiar exista un adaptor pentru asa ceva parerea mea , eu nu stiu exact dar ca sa fi sigur poti sa mergi pe la magazinele de computere gen UltraPro , alea alea si ii intrebi cum fac aia , eu tin minte ca am vazut ca foloseau un adaptor dar nu stiu daca te ajuta in ce vrei tu , ei aveau acelasi lucru pe toate monitoarele.Poti sa pui o suta de monitoare pe aceiasi placa daca vrei sa vezi acelasi lucru pe toate, insa widoo dorea altceva./pisoiu Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 21, 2007 Partajează Postat Mai 21, 2007 Trebuie sa fie si chiar exista un adaptor pentru asa ceva parerea mea , eu nu stiu exact dar ca sa fi sigur poti sa mergi pe la magazinele de computere gen UltraPro , alea alea si ii intrebi cum fac aia , eu tin minte ca am vazut ca foloseau un adaptor dar nu stiu daca te ajuta in ce vrei tu , ei aveau acelasi lucru pe toate monitoarele.poate ai vazut adaptoare de la S-video la rca.alea evident ca nu merg pe vga, pentru ca s-video si vga sunt total diferite.sau adaptoare de la dvi la vga... unele dvi-uri au iesire duala, pe o singura mufa fizica, si cu un adaptor poti baga semnal in 2 monitoare.insa n-am idee precisa despre asta, placile respective sunt d'alea hi-end... cu preturi de 5-600 de euro, si cu facilitati de tot felul integrate pe ele...deci, daca n-ai placa video cu iesire duala, poi incerca realizarea unui adaptor, dar n-o sa faci mai mult decat sa bagi aceeasi imagine in x monitoare... Link spre comentariu
widoo Postat Mai 22, 2007 Autor Partajează Postat Mai 22, 2007 Ok. O sa incerc sa mai fac rost de inca o placa video sau mai bine imi cumpar direct una cu doua iesiri ca sa nu mai am probleme.Va multumesc oricum ca m-ati lamurit! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum