Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2 monitoare pe aceeasi placa video

widoo

Postări Recomandate

Am o placa video GeForce MX440 de la Inno si vreau sa stiu daca pot sa pun doua monitoare pe ea. Placa are doar o singura iesire. Poate stiti cumva daca exista vreun adaptor din care sa iasa doua iesiri pe care sa conectez monitoarele. Dar sa nu-mi dea acelasi semnal pe ambele monitoare, unul sa fie Primary si celalalt ca o extensie a desktop-ului, intelegeti..Va rog ajutati-ma!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pisoiu

2

• widoo

2

• MifTy

1

• ciup

1

Top autori în acest subiect

La o placa video cu o iesire poti conecta un singur monitor. Daca vrei 2 monitoare, fie folosesti o placa video cu 2 iesiri, fie pui 2 placi video./pisoiu

Link spre comentariu

Trebuie sa fie si chiar exista un adaptor pentru asa ceva parerea mea , eu nu stiu exact dar ca sa fi sigur poti sa mergi pe la magazinele de computere gen UltraPro , alea alea si ii intrebi cum fac aia , eu tin minte ca am vazut ca foloseau un adaptor dar nu stiu daca te ajuta in ce vrei tu , ei aveau acelasi lucru pe toate monitoarele.

Link spre comentariu

Trebuie sa fie si chiar exista un adaptor pentru asa ceva parerea mea , eu nu stiu exact dar ca sa fi sigur poti sa mergi pe la magazinele de computere gen UltraPro , alea alea si ii intrebi cum fac aia , eu tin minte ca am vazut ca foloseau un adaptor dar nu stiu daca te ajuta in ce vrei tu , ei aveau acelasi lucru pe toate monitoarele.

Poti sa pui o suta de monitoare pe aceiasi placa daca vrei sa vezi acelasi lucru pe toate, insa widoo dorea altceva./pisoiu
Link spre comentariu

poate ai vazut adaptoare de la S-video la rca.alea evident ca nu merg pe vga, pentru ca s-video si vga sunt total diferite.sau adaptoare de la dvi la vga... unele dvi-uri au iesire duala, pe o singura mufa fizica, si cu un adaptor poti baga semnal in 2 monitoare.insa n-am idee precisa despre asta, placile respective sunt d'alea hi-end... cu preturi de 5-600 de euro, si cu facilitati de tot felul integrate pe ele...deci, daca n-ai placa video cu iesire duala, poi incerca realizarea unui adaptor, dar n-o sa faci mai mult decat sa bagi aceeasi imagine in x monitoare...
Link spre comentariu

Ok. O sa incerc sa mai fac rost de inca o placa video sau mai bine imi cumpar direct una cu doua iesiri ca sa nu mai am probleme.Va multumesc oricum ca m-ati lamurit!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări