Constantin73 Postat Mai 27, 2017 Autor Partajează Postat Mai 27, 2017 Auzi , domnule surubarila , cum poti sa imi explici teoria chibritului , ma faci prost? Eu cu aparatul in mana nu stiu ce masor? Daca va intereseaza sa dati un sfat mai bine vedeti-va de ciobul dumneavoastra si lasati pe altii in pace! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 Schimba integratul , am avut exact acest defect !! Link spre comentariu
surubarila Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 Auzi , domnule surubarila , cum poti sa imi explici teoria chibritului , ma faci prost? Eu cu aparatul in mana nu stiu ce masor? Daca va intereseaza sa dati un sfat mai bine vedeti-va de ciobul dumneavoastra si lasati pe altii in pace! Imi cer scuze d-le Constantin ! Cuvantul "prost" nu l-am folosit si nici n-o sa-l folosesc vreodata in postari.Am citit atent ce ati scris in #12.N-o sa mai intervin , scuze din nou. Link spre comentariu
Constantin73 Postat Mai 27, 2017 Autor Partajează Postat Mai 27, 2017 Ok , va multumesc pentru toate sfaturile date , dar momentan este Sambata si toate magazinele sunt inchise. Dar imediat cum ajung in oras la un magazin am sa imi achizitionez un integrat nou. Domnul surubarila va inteleg , dar ar trebui sa ne respectam pe server ca suntem toti oameni. Iti accept scuzele! Va multumesc din nou! Link spre comentariu
ionel_tv Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 Inlocuiti filtrajele de pe recuperatele de 26V ,si 16V ,care alimenteaza TDA8174AW.Daca U=27V tot scade,cautati un TDA8174AW dintr-o sursa sigura. Link spre comentariu
Simpalean Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 Poate fi defecta chiar dioda D610 , care face +26V , chiar daca verificata cu aparatul arata bine. Pentru o proba scurta puteti pune o dioda in paralel cu ea pe spatele placii. Link spre comentariu
radu72 Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 Costica,schimba dioda de alimentare si verifica daca ai rezistenta in serie cu dioda la iesirea din trafo linii,ca sa nu fie devalorizata.Integrat prost care sa consume atata si totusi sa mearga ...nu am vazut! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum