Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxa portabila Akai SS002A-X6

FlorinHiT

Postări Recomandate

Buna ziua. Detin boxa din subiect si as vrea sa stiu:

1 - Boxa vine cu un incarcator de 15V/2A care alimenteaza boxa si in acelasi timp incarca si acumulatorul intern, daca e descarcat.Pe langa aceasta alimentare/incarcare a acumulatorului, mai are posibilitatea de alimentarea de la o alta sursa de alimentare cu 12 volti. Pepanoul din spatele boxei mai are 2 mufe. Deobicei astfel de mufe se folosesc pentru iesire boxe dar sub aceste mufe scrie + si - 12v IN, iar desenul pare ca acesti 12 V vin de la o baterie/acumulator. Este logic ca poate functiona si cu alimentare externa de 12V, dar cati Amperi?

Intrebare: daca o alimentez de la o alta sursa, presupun ca un 12V si 3A ar fi de ajuns, mai are treaba cu acumulatorul intern? Adica il mai incarca?

As vrea sa protejez oarecum acumulatorul pentru atunci cand chiar nu am sursa de curent...si pentru ca banuiesc, ca nu incarca bine atunci cand folosesti boxa la volum mai mare, deoarece ledul care indica ca incarca acumulatorul intern, o ia razna :)

2 - banuiesc ca are o antena interna, deoarece nu prinde bine sau deloc, posturi radio. As vrea sa-i adaptez o antena telescopica in afara carcasei.

Nu gasesc mai nimic pe internet, sa stiu daca se poate face ceva sau macar sa stiu daca se merita sa renunt la garantie.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zetog

1

• FlorinHiT

1

Top autori în acest subiect

Buna ziua.

1-Acumulatorul extern poate fi de minim 2,4Amperi si maxim nelimitat iar incarcarea celui intern se face numai din incarcatorul de 15 volti.Atentie respectati cu strictete polaritatea!!!!!!!

2-Antena externa va imbunatati receptia dar riscati pierderea garantiei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări