lambrinoc Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 am schimbat finalul dar tot protect apare pe displai iam dat reset de pe butonasul din spatele panoului frontal dar tot degeaba vreau sai rescriu softul din emprom dar imi trebuie un bin. care sa mai intilnit cu aceasta problema .de obicei ere puterea arsa dupa schimbare era ok Link spre comentariu
zvasile Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 incearca asa; apesi tastele 3 si 6 dupa care reset, pe display o sa apara afisat DC ERR,apesi si tii apasata tasta 1 pana cand pe display apare afisat DC 1 OK, apoi apesi si tii apasata tasta 2 pana ce pe display apare afisat DC 2 urmat de nr.0, apesi tasta SCR [off],(aparatul o sa se inchida) dupa care apesi iar SCR (ON) Link spre comentariu
lambrinoc Postat Mai 28, 2017 Autor Partajează Postat Mai 28, 2017 va multimesc am sa incerc Link spre comentariu
ionel_tv Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 Finalul l-ati schimbat,dar cu finalul scos functiona fara sa afiseze DC Protect? Link spre comentariu
lambrinoc Postat Mai 29, 2017 Autor Partajează Postat Mai 29, 2017 am verificat pin cu pin singura informatie este de pe pinul 1 al ci pal007 lam schimbat pe iesire traseile la defuzoare nu mai are absolut, montat vreo piesa ex diode ca la alte modele am incercat cu 3 si 6 nu apare nici o schimbare resetul este in spatele panelului. sau nu procedez eu bine nu apare dc err Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum