grasi Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 buna dimineata dragi prieteni a venit un tv watson de 37cm sasiu 11ak56-4 nu se aprinde ledul de stby am gasit finalul linii sarma l am scos afara dar tot nu pleaca sursa ,am dat si cadrele afara am zis ca o fi de la el tot la fel nu se aprinde ledul de stby am schimbat integratul KA3842 nimic am verificat si paraverificat sursa pe filtraj este 275 -300v si am masurat si pe colectorul final linii este undeva la 33v am omis ceva ? rog o idee ce as mai putea verifica poate ati intalnit acest defect .stima Link spre comentariu
tehtronics Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 (editat) ce tensiune ai in pin 7 la 3842? ...si verifica sursa pe BEC(sarcina artificiala) Editat Mai 27, 2017 de tehtronics Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 Daca pe colector linii ai 30V sursa aia pleacă.Vezi diodele din secundar sau conzi de acolo.Ceva ai defect acolo Link spre comentariu
grasi Postat Mai 27, 2017 Autor Partajează Postat Mai 27, 2017 multumesc am rezolvat am schimbat finalul; de alimentare si a plecat eu l am masurat in circuit dar afara nu dadea nimic Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 Bine că s-a rezolvat. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 multumesc am rezolvat am schimbat finalul; de alimentare si a plecat eu l am masurat in circuit dar afara nu dadea nimic Si cum masoara multimetru mosfetul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum