Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Grundig LED

Postări Recomandate

Sa ne tineti la curent cu solutia am si eu un model de grundig cu aceeasi defect de imagine si nu am apucat sa il desfac inca

Link spre comentariu

:) Multumesc Tavi ! Da, teoria..... :).Am incercat cu scotch si nu merge .Mai incerc.

Daca cu folile scoase pe rind (dintre t-con si sticla, ca sa zic asa) nu ai o jumatate buna de panel(imagine), atunci adio display

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Poate te ajuta cu ceva tensiunile de pe T-conul SD120PBMB4C6LV0.1 .Le-am gasit pe remont pentru display de 32 " .

VIN = 11,7
VONE = 28.3
VOFFE = -8.8
AVDD = 17,1
VDDMHL = 8,3
VCC_3.3 = 3.26
VCC_18 = 1.77
VCOM = 6,8
VSS = -7,38
CKV1-3 = 9,6
CKVB1-3 = 9,6
StvP = -8.7
VST1 = 1,4
VST2 = 1,4

VGMA1-18 = 16,1 / 14,0 / 13,2 / 12,7 / 12,1 / 11,7 / 11,3 / 10,9 / 9,1 / 7,4 / 5,6 / 5,2 / 4,86 / 4,4 / 3,9 / 3,3 / 2,5 / 0.42V

La tine cum sunt ?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Daca cu folile scoase pe rind (dintre t-con si sticla, ca sa zic asa) nu ai o jumatate buna de panel(imagine), atunci adio display

Costica....iata si rezolvarea .:) Deci, verdict, display dus. Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

https://postimg.org/gallery/28xpzqgie/

Poate te ajuta cu ceva tensiunile de pe T-conul SD120PBMB4C6LV0.1 .Le-am gasit pe remont pentru display de 32 " .

VIN = 11,7

VONE = 28.3

VOFFE = -8.8

AVDD = 17,1

VDDMHL = 8,3

VCC_3.3 = 3.26

VCC_18 = 1.77

VCOM = 6,8

VSS = -7,38

CKV1-3 = 9,6

CKVB1-3 = 9,6

StvP = -8.7

VST1 = 1,4

VST2 = 1,4

VGMA1-18 = 16,1 / 14,0 / 13,2 / 12,7 / 12,1 / 11,7 / 11,3 / 10,9 / 9,1 / 7,4 / 5,6 / 5,2 / 4,86 / 4,4 / 3,9 / 3,3 / 2,5 / 0.42V

La tine cum sunt ?

Koko, multumesc pentru interventia ta(recunosc ca nu am facut masuratori deoarece nu am avut un etalon.) Uite acum fac masuratorile si spun.

Link spre comentariu

Am facut masuratorile pe T-con si tensiunile sunt aproape toate ca si in tabelul postat de "koko' , mai putin tensiunea VOFFE care pe t-con este 12,25V,(-8,8) si tensiunea STVP care pe t-con este -12V (-8,7).

Link spre comentariu

ai un gate defect pe partea dreapta sus

incearca sa pui pe folia din dreapta cum se vede in foto o falie de scotch de 1 cm inspre ext

Link spre comentariu

Cum e Sandeel sa rezolvat ???

Inceraca si taie fin ( sa-l poti reface ) traseul STVP

Pe VOFFE se vede ca ai un consum exagerat .

L-am incheiat "koko",nu am mai stiut ce sa-i fac, dar luni cand merg la service am sa incerc si idea ta. Multumesc mult. Deci eu am facut masuratorile pe t-con si acele tensiuni negative erau mai mari decat in tabelul care l-ai postat.Doar acellea doua erau diferite.

Link spre comentariu

Discuta cu proprietarul , lamureste-l ca are dus display-ul si ca se poate alege din defectul initial cu orice alt tip de

manifestare dupa interventii , asta ca sa poti taia sau dubla fara stres , si incepe macelul .

Cobai :)

La urma urmei e un aparat !

Link spre comentariu

Am facut masuratorile pe T-con si tensiunile sunt aproape toate ca si in tabelul postat de "koko' , mai putin tensiunea VOFFE care pe t-con este 12,25V,(-8,8) si tensiunea STVP care pe t-con este -12V (-8,7).

Defect structural, creat de un scurtcircuit intern intre VONE si VOFFE la nivel de "electrodes".http://i63.tinypic.com/2ldysdx.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări