Florinel TV Postat Iunie 8, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2017 (editat) Azi am dat si eu peste una la fel,in aceeasi stare,cu aceleasy erori. Intradevar firmware de pe suport e pentru EMMC iar tableta are NAND. Rezolvat cu Miracle Box format misc cache si userdata Ok multumesc de raspuns Editat Iunie 8, 2017 de Harhas Florin Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 29, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2017 Azi am dat si eu peste una la fel,in aceeasi stare,cu aceleasy erori. Intradevar firmware de pe suport e pentru EMMC iar tableta are NAND. Rezolvat cu Miracle Box format misc cache si userdata Vreau sa va intreb cum ce soft ati rezolvat tableta ca eu am fost la prietenul meu si cu softurile date de mine nu merge rescrisa , daca aveti un soft sau un sfat cum ati rezolvato va rog sami spuneti si mie sa ii transmit si prietenului meu sa o pot rezolva , mentionez ca are BOX pentru telefoane si pentru tablete si va ramin vesnic dator VA Multumesc Link spre comentariu
Vizitator sergio4jc Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Salutare, gabiz_ro. Imi spui te rog si mie unde gasesc optiunile pentru format misc si user data ? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Miracle Box de care spuneam e un box plus softul aferent. In softul respectiv gasesti optiunile de format si ce partitii. Link spre comentariu
Vizitator sergio4jc Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Multumesc. Stiu despre ce e vorba. Dar acolo am mai multe optiuni, Coolsand ,Android, Samsung, Huawei , Blk Berr, Mtk Qualcom .. .etc. La mtk nu gasesc optiunea de format data / user data. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 MTK - Service - Format 4th Boot auto connect Debifezi safe mode si apare auto bifat si advanced,bifezi advanced si apesi start. Apoi conectezi tableta,dupa bootare o sa apara o fereastra cu ce partitii formatezi. Link spre comentariu
Vizitator sergio4jc Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 ok, multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum