Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LCD GRUNDIG version 3 26-3821

Vizitator

Postări Recomandate

Totuși , dacă era zener-ul de pe ''mute'' vinovat , ar fi trebuit doar să blocheze finalul pe ''mute'' , nu și procesorul . Mai exact , la intrarea finalului de sunet trebuia să existe semnal audio , și cu acel zener defect ...

Link spre comentariu

ma faci sa rad ! ai spus tu sa verific ceva de mute sau erai prea ocupat da critici? s-a masurat ce era de masurat si tu deja intreci masura. ai depasit orice limita de intensitate si cred ca o sa te corentezi singur. ti-am mai spus ca nu am lucrat mult in LCD si LED tv,deja nu stiu de ce insisti,stiu ca iti doreai sa nu fi reparat nimic,dar lasa rautatea la o parte. nimeni nu are ce sa invete de la tine,nu stii sa fii bun cu cei slabi.asa nu!

Totuși , dacă era zener-ul de pe ''mute'' vinovat , ar fi trebuit doar să blocheze finalul pe ''mute'' , nu și procesorul . Mai exact , la intrarea finalului de sunet trebuia să existe semnal audio , și cu acel zener defect ...

era de vina U501 si memoria pt lipsa semnalului,pe langa zenerul care tinea finalul pe mute. procesorul nu tinea pe mute finalul Editat de Vizitator
Link spre comentariu

eu nu cred

in mod normal trebuia prima dat sa verifici tensiunea pe finalul audio

daca totul era ok si finalul nu era fierbinde , treceai mai departe

verificai circuitul de mute sau comutare on-off

daca acest circuit tinea off finalul , verificai daca de la procesor comanda pleaca ok

daca de la procesor comanda era eronata , atunci soft

dar la tine , si final , si circuit de mute si memorie

hai mai ...

toate asa la un loc ptr acelasi defect ?

asta e haosul , acum ai sunet dar nu stii exact ce a avut tv-ul ptr ca nu ai vrut sa masori cum ti s-a spus

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări