Florinel TV Postat Mai 26, 2017 Partajează Postat Mai 26, 2017 Injecteaza din sursa externa 3,3v pe pinul de mute si te convingi daca este defect , sau cu p pereche de casti verifici daca ajunge in pinii de intrare a integratului de audio si te dumeresti repede de unde este defectul , succes Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 26, 2017 Partajează Postat Mai 26, 2017 problema a inceput sa iasa la suprafata. tensiunea de3,3v apare si pe mute iar daca ating intrarea finalului se aude brum. am conectat intrarile la semnal si nu se aude nimic. daca maresc volumul din semnalul extern difuzoarele decat pocnesc. ma gandesc ca tensiunea de 3,3 volti este de vina,deoarece in manual trebuie sa fie 5v. aveti idei referitoare la fenomen? am incercat tot ce se putea face.. Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 26, 2017 Partajează Postat Mai 26, 2017 amuzant ai incercat tot ce puteai sa faci singur nu tot ce se putea face orice depanator ti-l repara Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 26, 2017 Partajează Postat Mai 26, 2017 am schimbat conzi de 1uf/25 v,acum se aude perfect. mai ramane doar problema semnalului care nu il primeste Tavi,nu ti-a cerut nimeni parerea,te rog abtine-te de la comentarii. multumesc! Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 ce semnal ? se aude perfect dar nu are sunet ? tu esti ca femeile alea din videoclipuri care incearca sa scoata suv-ul din parcare nu au idee ce fac exact , asa ca dau in toate partile lovind tot ce le sta in drum dar sunt fericite cand au reusit sa intoarca masina si la final zambesc : vezi ma ca stiu ? asa ca abtineti-va ! nu v-a cerut nimeni parerea 1 Link spre comentariu
gabiTV Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 ce semnal ? se aude perfect dar nu are sunet ? curat Caragiale ... 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 daca era cineva atent, cred ca isi dadea seama ca am injectat semnal din EXTERIOR direct din acei condensatori de intrare a semnalului !!! ar trebui sa citesti de 2 ori inainte sa spui ceva, si sa te gandesti inainte de a spune ceva..imi cer scuze,chiar respect omul , dar in aceste conditii nu va asteptati la respect! cum spuneam, sunt incepator, asa ca nu te grabi sa judeci ! PACE! Link spre comentariu
ionel_tv Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 daca era cineva atent, cred ca isi dadea seama ca am injectat semnal din EXTERIOR direct din acei condensatori de intrare a semnalului !!! ar trebui sa citesti de 2 ori inainte sa spui ceva, si sa te gandesti inainte de a spune ceva..imi cer scuze,chiar respect omul , dar in aceste conditii nu va asteptati la respect! cum spuneam, sunt incepator, asa ca nu te grabi sa judeci ! PACE! Daca sunteti incepator,incepeti cu alb/negru,cum am inceput si eu.Dar vad ca aveti probleme cu amplificarea,asa ca mai bine incepeti cu radioul. 1 Link spre comentariu
winstyle Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 Cine mai repară TV-uri alb-negru in ziua de azi ? Lăsând ironia deoparte , nici nu ați dat credit omului .Poate s-a exprimat greșit , dar ideea s-a ințeles . A testat finalul audio injectând semnal din sursă externă și a functionat . Cu semnalul audio ''intern'' are probleme . Unele postări ale userilor noi-veniți chiar sunt de luat la mișto , dar aici nu cred că este cazul . 1 Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 Cine mai repară TV-uri alb-negru in ziua de azi ? Lăsând ironia deoparte , nici nu ați dat credit omului .Poate s-a exprimat greșit , dar ideea s-a ințeles . A testat finalul audio injectând semnal din sursă externă și a functionat . Cu semnalul audio ''intern'' are probleme . Unele postări ale userilor noi-veniți chiar sunt de luat la mișto , dar aici nu cred că este cazul . Corect!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 29, 2017 Partajează Postat Mai 29, 2017 am reparat si tv alb negru candva,mai exact un Diamant recuperat de la o batranica. tv-ul a stat 12 ani in pod ,era complet distrus de la trasnet. am reconditiinat tot ce se putea,de la aspect pana la functionare. Una peste alta,sunt pasionat de mic copil de electronica,electrotehnica si electrica. am la actual multe proiecte,de la 555 ,pana la PIC18FXXX,atmel,arduino. am experienta destul de multa in raport cu ce stiu sa fac. nu sunt expert nu le stiu pe toate. in depanarea TV-urilor CRT am ore si zile de documentare,si cer ajutorul in cazuri extreme care ma depasesc. cat despre LCD,LED pot spune ca sunt experimentat,si nu este o rusine sa nu sti si nu cred ca este o rusine sa intreb. cine este dornic sa ajute si sa impartaseasca informatia stie ce greu este sa nu stii si sa nu ai "cale de scapare" in nefericirea lui Tavi,TV-ul a fost reparat. va multumesc tuturor celor care m-ati ajutat si celor ce m-ati incurajat. TOT RESPECTUL ! succes baieti! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 29, 2017 Partajează Postat Mai 29, 2017 Bine ca sa rezolvat Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 29, 2017 Partajează Postat Mai 29, 2017 Bine ca sa rezolvat Cum??? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 29, 2017 Partajează Postat Mai 29, 2017 (editat) am inlocuit din nou memoria,apoi am refacut lipiturile la U501 fara succes,am comandat altul nou si l-am inlocuit. problema tensiunii de mute se datora din cauza unui zener care pe aparat dadea bine,dar pusa in circuit nu lucra. Editat Mai 29, 2017 de Vizitator Link spre comentariu
Tavi Postat Mai 29, 2017 Partajează Postat Mai 29, 2017 (editat) " se datora din cauza " unui zener bine ca se datora din cauza fix pix , 4 pagini de topic din care nu se intelege nimic e exact ce am zis eu cu femeia si suv-ul in parcare care se credea sofer i s-a zis de o suta de ori sa verifice circuitul de mute si acum se crede depanator cand nu are idee ce a facut de fapt - a fost de la zener , sau a incalzit ceva sau a refacut o lipitura , etc ca nu stie sa masoare tensiuni sa vada daca se activeaza sau nu circuitul de mute , de la inceput are ore si zile de documentare dar nu are 1 minut sa masoare ceva simplu asta e depanare cu lumina stinsa , incercam tot pana merge Editat Mai 29, 2017 de Tavi 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum