Vizitator dani502017 Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 Mai are importanta ce posteaza? sa fie la numar sa treaca de moderare !!!! 2 Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 Mi-am dat seama....m-am uitat cand s-a logat si la nr de postari. Cu privire la sursa asta chioara...nu va mai contraziceti ca n-are rost...imbatraniti mai devreme de termen! Schimbati nemernicul ala de "integrat" ca nu-i decat vreo cativa lei...si veti afla raspunsul. Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 Aveti perfecta dreptate!!!! Link spre comentariu
daniel1972 Postat Mai 27, 2017 Partajează Postat Mai 27, 2017 in postul 1, initiatorul spune ca are 230v c.a. iar pe condul de dupa redresare 280v c.c. ar trebui sa aiba undeva la 320v c.c. s-ar putea ca acel condensator sa fie devalorizat. Link spre comentariu
modoran Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 O fi devalorizat condul ala, dar cu aia 15V in baza la BU cum ramane ? Deja s-au facut 6 pagini cu amarata asta de sursa Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 Joncțiunea aia da bătaie de cap și de discuta comic.Cine nu crede că nu pot fi 15V acolo ,că s-a schimbat electronică sa ia un BU508 și să dea 15V între BE cu plusul la baza și să ne spună rezultatul. Link spre comentariu
ionel_tv Postat Mai 28, 2017 Partajează Postat Mai 28, 2017 Acolo nu pot fi decat maxim 0,7V si gata,dar ala din #69 nu stie asta! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 31, 2017 Partajează Postat Mai 31, 2017 Acolo nu pot fi decat maxim 0,7V si gata,dar ala din #69 nu stie asta! Tu crezi ca daca ai facut niste reviste si niste dumpuri puse pe DVD-uri crezi ca pe mine ma intereseaza cum ai strins niste dumpuri alterate de pe alte forumuri si vii aici sa ne inpresionezi poate pe alti dar sa stii ca pe mine nu ma duci cu zaharelul si nu ma impresionezi cu gestul tau de om bolnav si sa imi trimiti mesaje private , asa ca vedeti de treaba ta si nimeni nu va avea treaba cu tine Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 Aici chiar trebuie să intervin.Fara supărare.Pe Ionel TV nu-l cunosc,habar nu am cine este. Însă pe Tavi care scoate revistele da.Florine nu știu cu cine și ce discuți pe pm dar sa vorbești așa de Tavi chiar e aiurea.Chiar daca te superi sa ști că niciodată nu vei ajunge nici la jumătate din nivelul lui de cunoștințe. Hai mai bine sa stam in banca noastră fiindcă e mai ok așa. Ce știe unul sau altul nu e treaba noastră.Si titlul de Depanatorul Lumii nu exista inca ,dar oricum nici unul din noi nu l-am merita cu atât mai mult tu. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 Aici chiar trebuie să intervin.Fara supărare.Pe Ionel TV nu-l cunosc,habar nu am cine este. Însă pe Tavi care scoate revistele da.Florine nu știu cu cine și ce discuți pe pm dar sa vorbești așa de Tavi chiar e aiurea.Chiar daca te superi sa ști că niciodată nu vei ajunge nici la jumătate din nivelul lui de cunoștințe. Hai mai bine sa stam in banca noastră fiindcă e mai ok așa. Ce știe unul sau altul nu e treaba noastră.Si titlul de Depanatorul Lumii nu exista inca ,dar oricum nici unul din noi nu l-am merita cu atât mai mult tu. Nu ma supar ca nu am de ce , pentru mine esti un coleg bun si vad ca ajuti pe toata lumea cind este cazul , Dar cu toti stim ca daca stam numai cu capul in tv-uri o luam razna ca electronica dauneaza grav sanatati daca este trecuta masura , asa ca fiecare care aveti prea mult de lucru mai faceti fratilor cite o pauza sa va reveniti , acum nu mam referit doar la cineva anume ci la toti colegi fie de pe acest forum fie la toti colegi din intreaga tara , va multumesc pentru intelegere si o sami dati dreptate cei ce munciti prea mult peste program Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 1, 2017 Partajează Postat Iunie 1, 2017 Eu nu mai muncesc peste program de cel puțin 8-10 ani.Nu sunt sluga nimănui. Link spre comentariu
balasmihail Postat Mai 25, 2018 Partajează Postat Mai 25, 2018 Din cate vad, dupa 6 pagini de contraziceri si acuze, sursa este tot nedepanata, adica ,,purceaua este moarta in cotet" Toata aceasta ,,agitatie" nu o sa ajute un incepator sa duca la bun sfarsit o depanare, asta presupunand ca are cunostiintele necesare. Cel mai bine este sa ne pastram comentariile in limita bunului simt si strict la topicul postat. Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Mai 25, 2018 Partajează Postat Mai 25, 2018 La 01.06.2017 la 7:52, dan cod a spus: Aici chiar trebuie să intervin.Fara supărare.Pe Ionel TV nu-l cunosc,habar nu am cine este. Însă pe Tavi care scoate revistele da.Florine nu știu cu cine și ce discuți pe pm dar sa vorbești așa de Tavi chiar e aiurea.Chiar daca te superi sa ști că niciodată nu vei ajunge nici la jumătate din nivelul lui de cunoștințe. Hai mai bine sa stam in banca noastră fiindcă e mai ok așa. Ce știe unul sau altul nu e treaba noastră.Si titlul de Depanatorul Lumii nu exista inca ,dar oricum nici unul din noi nu l-am merita cu atât mai mult tu. Perfect de acord.Mai multă atenție la exprimare și ”păreri” despre cineva pe care nu știu dacă îl cunoașteți , nu cred că aveți pertinența de a face aprecieri ...și este așa cum spune d-l dan : ”Hai mai bine sa stam in banca noastră fiindcă e mai ok așa.” .Numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum