marios013 Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 Va salut ,am cumparat de curand un Ford Smax si am o problema cu senzorul ,martor de la centura siguranta se aprinde si ticaie in bord chiar si cu centura pusa .Am observat ca daca tin apasat centura in pridere sau o misc stanga dreapta se stinge becul ,puteti sa imi dati o sugestie ce asi putea face ,fara sa ajung la service ca sa-l dezactiveze? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 Cel mai bine intrati pe ,, clubford '' si expuneti problema dvs. Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Mai 25, 2017 Partajează Postat Mai 25, 2017 este o problema de la microcontactul care sesizeaza punerea centurii.gasiti o cale prin care acesta sa fie prefect apasat in momentul in care puneti centura (sunt nenumarate variante si tine de imaginatia fiecaruia).o alta modalitate este sa refaceti codingul fara acest senzor,dar este mai dificila.. Link spre comentariu
marios013 Postat Mai 25, 2017 Autor Partajează Postat Mai 25, 2017 Da, este un contact slab ,acum am pus provizoriu o banda de cauciuc (o guma)care sa o tina apasata in jos si este ok ,dar trebuie de fiecare data pusa dupa ce pun centura ,ma gandeam ca pot sa suntezi firele care vin in suportul de prindere si care se mufeaza intr-o caseta sub scaun ,deci pur si simplu anulat contactul .Sau se poate remedia contactul ....cu un spray de contact? Sau se poate dezactiva din softare? Multumesc anticipat Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 25, 2017 Partajează Postat Mai 25, 2017 Poate te ajuta >> https://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=180&t=91736&mobile=on&sid=b3dadc9e51cc456a0296023934c0ad71 Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 25, 2017 Partajează Postat Mai 25, 2017 (editat) Da, este un contact slab ,acum am pus provizoriu o banda de cauciuc (o guma)care sa o tina apasata in jos si este ok ,dar trebuie de fiecare data pusa dupa ce pun centura ,ma gandeam ca pot sa suntezi firele care vin in suportul de prindere si care se mufeaza intr-o caseta sub scaun ,deci pur si simplu anulat contactul .Sau se poate remedia contactul ....cu un spray de contact? Sau se poate dezactiva din softare? Multumesc anticipat Nu te sfatuiesc sa anulezi acel contact din software. La unele masini (nu stiu daca este valabil si la Ford) daca nu se pune centura de siguranta, airbag-ul nu va mai declansa in caz de accident, iar protectia soferului este nula. Mergi la dezmembrari si cauta acel sistem de prindere...nu costa foarte mult deoarece se strica rar si se cumpara rar. Odata am vazut la dezmembrari o gramada de centuri si de sisteme de prindere aruncate pe jos intr-un colt al curtii. Sa nu mai vorbim ca se poate repara acel sistem de prindere. Pana una alta, ca sa scapi de bipaiturile enervante, urmeaza pasii din link-ul indicat de colegul @ dan-a2. Editat Mai 25, 2017 de mac01 Link spre comentariu
marios013 Postat Mai 26, 2017 Autor Partajează Postat Mai 26, 2017 Am o nelamurire ,nu este acelasi lucru daca dezactivezi din,link-ul indicat de colegul @ dan-a2.. cu dezactivarea din softare? Luna viitoare cand merg in tara am sa caut pe la dezmembrari un sistem de prindere. Iar daca dezactivez din link-ul indicat ,la fel voi avea probleme cu declansarea airbag-ului? Mentionez ca eu folosesc intodeauna centura de siguranta (aici sunt amenzile destul de mari) Link spre comentariu
mac01 Postat Mai 26, 2017 Partajează Postat Mai 26, 2017 (editat) Eu zic ca nu este acelasi lucru...tu dezactivezi numai atentionarea! In Germania nu sunt dezmembrari auto? Editat Mai 26, 2017 de mac01 Link spre comentariu
marios013 Postat Mai 26, 2017 Autor Partajează Postat Mai 26, 2017 Ok multumesc ,am sa caut pe la dezmembrari (sunt si pe aici ),sau daca nu gasesc, am sa incerc sa dezactivez atentionarea. Link spre comentariu
dorofteius Postat Iunie 5, 2017 Partajează Postat Iunie 5, 2017 Scoate-i mufa de sub scaun pana una alta. O sa taca, convins ca ai centura pusa. Contactul este N I, iar cand bagi centura se deschide. Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 5, 2017 Partajează Postat Iunie 5, 2017 Vezi ca daca se deschide air bag-ul si nu ai centura pusa iti rupe gîtul. De asta sa-u implementat acei senzori. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum