blue36 Postat Mai 23, 2017 Partajează Postat Mai 23, 2017 Va salut! Stimati colegi, am un Logan care are deschiderea usilor comandata din telecomanda pe cheie. Deasemeni, am o veche alarma un Pilot YT-A400 echipata cu un PIC16F630. Ce as dori eu, sa nu mai folosesc telecomenzile acestei alarme, oricum nu le mai am, si sa pot comanda armarea si dezarmarea acesteia prin legaturi din instalatia electrica folosind telecomanda masinii. Daca as da jos definitiv acest PIC, as putea sa dau comezile respective prin impulsuri pe pinii de comanda ai acestuia? Mentionez ca sunt afon la PIC-uri! Eventual alte sugestii? Multumesc! Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Mai 24, 2017 Partajează Postat Mai 24, 2017 nu aveti cum face aceasta modificare.PIC-ul cuprinde programul de functionare a alarmei ,fara el devine nefunctionala.Pe de alta parte este blocat la citire si scriere,deci nu aveti cum sa-l modificati. 1 Link spre comentariu
blue36 Postat Mai 24, 2017 Autor Partajează Postat Mai 24, 2017 OK! Multumesc pentru info. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum