Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

laser mp3

Vizitator razvy_me

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

3

• iulicuta2000

3

• electronunervos

2

• ionut20

1

ai sau nu ai :d (nam)curata bine partea optica si incearca sa maresti curentul prin dioda de la semireglabilul de pe partea mobila si s-ar putea sa mai poti trage de el.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

si al meu player a hotarat sa nu mai "guste" cd-uri ... de nici un fel

l-am demontat ... am belit ochii prin el .... am vazut ca laserul face ceva luminiţe pe acolo cand ii simulez un CD .... dar cand pun cd nu-i face nimic (nu-l invarte)

urmeaza sa incerc si eu sfatul lui ionut20 si daca nu reusesc nimic ... ma lipsesc de el

trec pe mp3/4 de buzunar + statie pe 4 canale

PS: o sa imi fie dor de posturile bune de radio

Link spre comentariu

de ce nu luati din targ o alta parte optica de la cei cu vechituri?de cele mai multe ori ajung sa fie dezmembrate playere furate,fara fata detasabila...si din care se mai recupereaza finalii,condensatorii etc...marirea tensiune de alimentare a diodei laser prelungeste viata dar nu foarte mult(depinde si de timpul de utilizare :yawinkle: ) e cam frectie la picior de lemn...

Link spre comentariu

era vorba de playere auto...mi se pare logic ca mecanica unui player portabil sa nu mearga in locul alteia de masina...cu precizarea ca se poate adapta doar capul optic...dar e mai complicat!si de ce nu,se poate schimba doar dioda laser...dar cine mai face calibrarea? :w00t:

Link spre comentariu

era vorba de playere auto...mi se pare logic ca mecanica unui player portabil sa nu mearga in locul alteia de masina...cu precizarea ca se poate adapta doar capul optic...dar e mai complicat!si de ce nu,se poate schimba doar dioda laser...dar cine mai face calibrarea? :w00t:

dar ce ti-a dat tie de gandit ca eu vorbeam despre altceva ?tot despre playere auto era vorba ... si nu se potrivesc la forma - cred ca intra acolo, si cu mici improvizatii se putea prinde si in suruburi, dar conexiunile electrice nu aveau nici o treaba
Link spre comentariu

partea cu conexiunile nu m-am gandit...eu am vazut ca majoritatea capetelor de citire au folia aceea cablata cu vreo 16 legaturi electrice...si cam asta e la toate...dar la configuratia acelor legatui nu m-am gandit :banghead:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Asa am patit si eu cu dvd-ul meu si tot din semireglabile l-am reglat.Diferenta ca la mine erau 2 ,unul pt cd si unul pt dvd. De asemenea verifica si mufele care intra si ies de la capul de citire spre rest sa fie prinse cum trebuie.PS:Merge de un an fara probleme dupa reglaj.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări