Vizitator razvy_me Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 am o problema cu cd-playerul de la masina..nu mai citeste cd...nu stiti unde pot gasi alt laser?? Link spre comentariu
ionut20 Postat Mai 20, 2007 Partajează Postat Mai 20, 2007 ai sau nu ai (nam)curata bine partea optica si incearca sa maresti curentul prin dioda de la semireglabilul de pe partea mobila si s-ar putea sa mai poti trage de el. Link spre comentariu
electronunervos Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 daca gasesti pe undeva capete optice sami transmiti si mie :rolleyes: am si eu nevoie Link spre comentariu
adi_0106 Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 si al meu player a hotarat sa nu mai "guste" cd-uri ... de nici un fel l-am demontat ... am belit ochii prin el .... am vazut ca laserul face ceva luminiţe pe acolo cand ii simulez un CD .... dar cand pun cd nu-i face nimic (nu-l invarte) urmeaza sa incerc si eu sfatul lui ionut20 si daca nu reusesc nimic ... ma lipsesc de el trec pe mp3/4 de buzunar + statie pe 4 canale PS: o sa imi fie dor de posturile bune de radio Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 de ce nu luati din targ o alta parte optica de la cei cu vechituri?de cele mai multe ori ajung sa fie dezmembrate playere furate,fara fata detasabila...si din care se mai recupereaza finalii,condensatorii etc...marirea tensiune de alimentare a diodei laser prelungeste viata dar nu foarte mult(depinde si de timpul de utilizare :yawinkle: ) e cam frectie la picior de lemn... Link spre comentariu
adi_0106 Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 eu unul am incercat ? am avut vreo 3 playere pe mana ... dar nu se potrivesc nici pe departe Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 era vorba de playere auto...mi se pare logic ca mecanica unui player portabil sa nu mearga in locul alteia de masina...cu precizarea ca se poate adapta doar capul optic...dar e mai complicat!si de ce nu,se poate schimba doar dioda laser...dar cine mai face calibrarea? :w00t: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 era vorba de playere auto...mi se pare logic ca mecanica unui player portabil sa nu mearga in locul alteia de masina...cu precizarea ca se poate adapta doar capul optic...dar e mai complicat!si de ce nu,se poate schimba doar dioda laser...dar cine mai face calibrarea? :w00t:dar ce ti-a dat tie de gandit ca eu vorbeam despre altceva ?tot despre playere auto era vorba ... si nu se potrivesc la forma - cred ca intra acolo, si cu mici improvizatii se putea prinde si in suruburi, dar conexiunile electrice nu aveau nici o treaba Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 partea cu conexiunile nu m-am gandit...eu am vazut ca majoritatea capetelor de citire au folia aceea cablata cu vreo 16 legaturi electrice...si cam asta e la toate...dar la configuratia acelor legatui nu m-am gandit :banghead: Link spre comentariu
electronunervos Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 din moment ce s-au stricat nu mai are rost pt ca orice reparatie costa si daca faci vreo improvizatie va pica curand..... Link spre comentariu
dre Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 Asa am patit si eu cu dvd-ul meu si tot din semireglabile l-am reglat.Diferenta ca la mine erau 2 ,unul pt cd si unul pt dvd. De asemenea verifica si mufele care intra si ies de la capul de citire spre rest sa fie prinse cum trebuie.PS:Merge de un an fara probleme dupa reglaj. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum