Vizitator dani502017 Postat Mai 22, 2017 Partajează Postat Mai 22, 2017 Pai la Alexandria costa 245 lei Probabil este fara afisaje de asta e mai ieftina!!!! Link spre comentariu
modoran Postat Mai 22, 2017 Partajează Postat Mai 22, 2017 Tot aia din titlu e, 952A e fara afisaj, deci bani in plus dati degeaba pe o garantie iluzorie. Link spre comentariu
Florin Tomescu Postat Mai 22, 2017 Autor Partajează Postat Mai 22, 2017 Asta este gordak 952 Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 22, 2017 Partajează Postat Mai 22, 2017 Ai indus lumea in eroare este 952 fara ,,A,, Link spre comentariu
Florin Tomescu Postat Mai 22, 2017 Autor Partajează Postat Mai 22, 2017 Scuze dar nu a fost cu intentie la cate modele am vazut cu A si fara A in fine important este ca am reusit sa o achizitionez. Acum am si eu nelamuriri sau poate e normal sa faca asa. 1. La aer dupa ce opresc din butonul off merge in continuare inca mult timp si se opreste singura 2. La letcon daca cresc temperatura peste 250 grade dupa un timp se aude un zgomot din carcasa acel zgomot creste si scade in intesitate. E defect ceva ? Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 22, 2017 Partajează Postat Mai 22, 2017 (editat) Eheeee, se vede ca nu ai mai lucrat cu asa ceva dar nu=i nimic inveti in timp. 1 , statia se va opri cand va ajuge la 50grade daca o sa te uiti pe afisaj ai sa vezi asta 2, la letcon la temperatura de peste 300 grade statia va lucra in impulsuri deoarece rezistenta ceramica are pierderi la temperaturi mari de asta ai acel zgomot Asa ca stai linistit nu e defect nimic letconul il reglezi usor pana la temperatura de topire a fludorului nu intotdeauna temp afisata este si reala,o sa te obisnuiesti in timp ,de lucru sa ai ,atentia mai mare trebuie la statia pe aer calbrarea aer temperatura . Editat Mai 22, 2017 de dani502017 1 Link spre comentariu
Florin Tomescu Postat Mai 22, 2017 Autor Partajează Postat Mai 22, 2017 Multumesc mult Dle Dani pentru explicatii intradevar trebuie sa ma obisnuiesc cu ea ,nu am mai pus mana pe asa ceva ,am timp sa o studiez voi lua niste placi si o sa caut tutoriale cu reglaj aer si temperatura. Inca o dat vs multumesc si o seara placuta incontinuare!! Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 22, 2017 Partajează Postat Mai 22, 2017 Sa cumperi varfuri la letcon ca cel pe care il ai e varza si oricum nu e uzual!!!! 1 Link spre comentariu
Florin Tomescu Postat Mai 22, 2017 Autor Partajează Postat Mai 22, 2017 Da deja am vorbit cu cineva de aici de pe forum la fel mi-a zis ca cel de pe el nu e de calitate. Are set de varfuri urmeaza joi sa merg sa le cumpar ,am observat ca sunt de diferite forme. Link spre comentariu
EusebiuSE Postat Mai 22, 2017 Partajează Postat Mai 22, 2017 (editat) Ca material e mai ok varful cu care vine statia decat seturile de varfuri chinezesti , dar forma e cam nepractica ... Mai bine cumperi la bucata varfuri Hakko ( mai de calitate ) , garantez ca nu ai nevoie de mai mult de 4 ( daca stii sa le folosesti ) Editat Mai 22, 2017 de EusebiuSE Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Mai 22, 2017 Partajează Postat Mai 22, 2017 Să nu uiți să-i scoți şuruburile de la pompa de aer, cele care fixează pompa pe timpul transportului. Link spre comentariu
Florin Tomescu Postat Mai 22, 2017 Autor Partajează Postat Mai 22, 2017 Să nu uiți să-i scoți şuruburile de la pompa de aer, cele care fixează pompa pe timpul transportului. Multumesc mi-a zis d-nul Dani inainte de a cumpara statia oricum mia zis si arat si vanzatorul . Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Mai 22, 2017 Partajează Postat Mai 22, 2017 Multumesc mi-a zis d-nul Dani inainte de a cumpara statia oricum mia zis si arat si vanzatorul . Scuze, abia acum am văzut postarea lui Dani de pe prima pagină, scuze incă odată. 1 Link spre comentariu
Vizitator dani502017 Postat Mai 22, 2017 Partajează Postat Mai 22, 2017 Ca material e mai ok varful cu care vine statia decat seturile de varfuri chinezesti , dar forma e cam nepractica ... Mai bine cumperi la bucata varfuri Hakko ( mai de calitate ) , garantez ca nu ai nevoie de mai mult de 4 ( daca stii sa le folosesti ) Stai linistit ca sunt bune si alea chinezesti ,iar la volumul de lucru care il are il va tine mult si bine,in cel mai rau caz schimba rezistenta!!! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Mai 23, 2017 Partajează Postat Mai 23, 2017 ...daca tot discutam aici de varfuri, ...am comandat niste varfuri ptr.letcon pe net si nu sunt multumit deloc de calitatea lor, am marit temperatura cu 70-80 grade ca sa pot folosi letconul ca inainte. Daca exista undeva varfuri de calitate , poate puneti un link aici ...! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum